VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÄNTAN OCH LÄNGTAN

Godmorgon ljuvliga dag! Jag känner mig som en helt ny människa. Overkligt att nu bara ha några få kurser kvar på hela utbildningen!? Men vi får se hur det känns när de startar på måndag hehe. Nästa steg är två kurser parallellt under tio veckor och på avancerad nivå. Har läst studieguiderna men hoppas att det kommer kännas hanterbart när vi väl är igång. Det bästa är ändå att i princip allt är på distans. Disciplinen har jag ju och det är väldigt skönt att återigen bara ha sig själv att tänka på för ett tag. Grupparbeten i all ära, men skolarbete gör jag nog ändå helst själv faktiskt. Älskar att kunna styra helt själv och kombinera jobb/plugg som det passar mig.

 

 

Idag blev det en lugn start framför Nyhetsmorgon, i repris. Ville gärna se klippet med Kenza där hon berättar om deras kamp att bli gravida. Usch, jag kan såklart inte förstå helt, men jag känner liiite igen känslan av att försöka bli gravid men inte veta när eller om. Ovissheten är värst, hade man bara vetat att okej, om x antal månader eller år kommer du bli gravid, ja då hade man nog inte påverkats riktigt lika negativt av ovissheten. Men som sagt, jag vill inte på något sätt påstå att jag vet hur det känns att vara ofrivilligt barnlös. Trots allt så var det bara med Elion jag fick vänta ett tag (blev gravid på åttonde försöket vilket inte alls är något konstigt eller speciellt länge) och det hade nog till viss del sina förklaringar. Typ att jag och Fredrik inte bodde ihop under flera månader (han gjorde exjobbet i annan stad). Men, när man vill något väldigt, väldigt mycket blir de flesta nog lätt otåliga.

 

 

Fick upp dessa två bilder i min Timehop idag. 4 år sedan Idun låg i magen. Detta var dagen innan terminens (första terminens) sista tenta och sen skulle jag gå hem och vänta på henne. Det blev en lång väntan det också, 11 dagar efter BF kom hon. Så med facit i hand hade jag ju lätt hunnit läsa en eller två kurser till haha…

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna