VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RESPONDERING AVKLARAD!

Och det hade inte kunnat gå bättre. SÅ glad ????

 

Tidig morgon (behövde lämna på förskolan 07.15, det är väldigt tidigt för oss hehe) för att vara på skolan och opponera (ett annat examensarbete) vid 8.00. Vid 9.00 var det vår tur att få vårt examensarbete granskat och det gick som sagt nästan overkligt bra. Somnar mycket nöjd efter idag! ?

 
 


Kommentarer


 1. Elina 17 januari, 2019 on 10:21 Svara

  Stort grattis!!

  Usch jag måste också lämna 07:15 under några dagar, om några veckor. Eftersom jag jobbar mycket hemifrån brukar jag lämna mellan 9-10! De små sover liksom till 07:30! Hur ska det gå att behöva väcka och stressa…? Och jag behöver vara på plats 08:45… lååång resväg minst sagt.
  Har du några tips för plötslig ny morgonrutin? Funderar på frukost hemma eller på förskolan.

  • Evelina 17 januari, 2019 on 10:38 Svara

   Åh vad jobbigt när de sover så länge (ja på vardagar när ni måste iväg alltså!!) ! Mina små vaknar alltid mellan 6-7 (eller ja, i princip alltid), så behöver väldigt sällan väcka dom. Men förbered med klädhögar så det går snabbt att ta på kläder på morgonen. Kanske när du väcker dom att du öppnar dörren till deras rum och liksom väcker dom genom att de hör dig dona med något eller märker att lampor är tända? Så de får vakna till i lugn och ro. När äter de frukost på förskolan? Ska jag lämna tidigt tycker jag det är rätt smidigt att lämna dom lagom till frukost 07.45, istället för att vänta tills frukost är över och äta hemma. Det tar mer tid och ork att fixa med det hemma än att lämna liiite tidigare tycker jag. Och en sak mindre att ordna med hemma också! Kan du ordna så du äter frukost på vägen? En macka att äta i farten eller så? Så slipper du den tiden hemma också. Hoppas att ni hittar era sätt så morgnarna flyter på smidigt! Kram

   • Elina 17 januari, 2019 on 11:17 Svara

    Det lustiga är att på helgen vaknar de gärna senast kl.7! ?
    Frukosten serveras mellan 06:46-07:15 på förskolan, så då måste jag liksom vara där lite tidigare. Men samtidigt måste jag nog väcka de ännu tidigare om de ska äta hemma.
    Tror de kommer vara svårväckta. Vanligtvis går jag upp innan sju tillsammans med de större barnen som behöver få i sig frukost och komma iordning innan de måste gå vid 07:35. Och oftast vaknar inte de små förrän de stora redan har gått ? Så de verkar kunna sova igenom en del! Men tack för tips! Jag känner på mig att det kommer gå enklast sista dagen, när man har fått in nån slags rutin. Dessutom måste de större barnen, 11 och 9, alltså klara sig själva på morgonen och komma iväg i tid och komma ihåg att låsa dörren efter sig ? Hujedamej!! ?

    • Elina 17 januari, 2019 on 11:18 Svara

     Och mannen åker till jobbet 05:30, så det går ju inte att få hjälp därifrån.

     • Evelina 18 januari, 2019 on 09:17

      Åhh usch den är jobbig! Vi har lite samma, Mange åker hemifrån 06 innan någon har vaknat haha… Intensiva morgnar men man får förbereda så gott det går kvällen innan. Kanske du kan förbereda mackor också? Hoppas att barnen inte vänjer er för mycket vid nya tider och börjar vakna allt tidigare. Innan lucia sov våra små typ till halv åtta-åtta, men så var vi tvugna att väcka dom några morgnar och vips vaknade dom tidigare alla dagar haha… Kram!

 2. Josefine 17 januari, 2019 on 13:15 Svara

  You goooo! Bra jobbat. KRAM

  • Evelina 18 januari, 2019 on 09:15 Svara

   Tack finaste! <3 Pussar

 3. AnsoAnna 17 januari, 2019 on 23:18 Svara

  Duktig du är!!
  Kram ?

  • Evelina 18 januari, 2019 on 09:14 Svara

   Tack snälla du! <3

 4. Marianne 19 januari, 2019 on 14:14 Svara

  Stort grattis till dig !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna