VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LEDIG ELLER FRI?

Hej barnledigt dygn! Säger man så, barnledigt? Barnfritt? Det känns i alla fall som lite ledigt haha, för vi har tre intensiva barn just nu (brukar vara 1-2 busungar men julmaten gjorde något med även Idun hihi). De ska i alla fall sova hos ”mormor” och morfar. Första gången de sover över tillsammans någonstans, det såg de alla fram emot. Ja pappa och Maria också. De är underbara med småttingarna så jag vet att de kommer ha det hur bra som helst.

 

Vi åkte neråt efter frukost och en lugn morgon. Kom tillbaka till stan och tog en sallad på köpcentret, strosade i affärer. Så mysigt verkligen, hålla hand och få prata utan att bli avbrutna heela tiden. Samtidigt kan jag känna att jag saknar dom hur mycket som helst redan! Beror säkert på den långa julledigheten när vi har umgåtts mycket alla tillsammans. Älskar ju familjetid, men det är rätt bra fint med stunder på tu man hand också.

 

 


 

Inskaffade tre par nya örhängen på Ur&Penn, alla nedsänkt pris så 100 rikdsdaler totalt. Vilket fynd! Älskar att ha lite mer ”piffiga” örhängen eftersom jag ofta har rätt enkla kläder. Eller ja, förr använde jag väldigt mycket olika örhängen alltid (och mönstrade/färgglada kläder också för den delen) men jag har nog kommit ifrån det. Bättring på det, känner mig verkligen urtrist vad gäller smycken och kläder för tillfället (och har gjort länge!).

 

Hoppas du har en mysig helg framför  ♡

 

Nu ska vi krypa ner i soffan och kolla film. Mitt på dan liksom! 😉

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna