VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DATE DAY


 

Invigning av ett par nya örhängen – check!

 

 

Maffig pizza intogs under vår promenad till och från stan. Haha blev lite nostalgi! Jag beställde en Caruso som jag alltid åt när jag var tonåring och Mange en Africana på samma grunder. Vår middagsdejt med vänner ställdes in i sista stund eftersom deras minsta fått feber, så vi styrde om lite. Långpromenad (1 mil) och ja, pizza. Behöver inte vara svårare än så.

 

Därefter åkte vi till Manges minstebror för att spela några rundor biljard och förstås hälsa på deras hundvalp. En liten japansk spets på snart nio veckor. Alltså HUR söt? Som ett litet gosedjur.

 

Sen var vi uppe ännu lite till när vi kom hem. Kollade sista avsnittet på You som vi plöjt i veckan innan vi somnade gott. Vaknade inte till på riktigt förrän framåt 9. Sen gick Mange till affären (såå skönt att bo nära mataffär!) för att köpa varma baguetter, gott pålägg och färskpressad apelsinjuice. Och sen blev det film i soffan IGEN haha. Alltså är det något vi njuter av så är det lugnet att kunna göra just det mitt på dagen. Speciellt lugn och ro på morgonen är extra lyxigt. Ibland! Nu kommer våra tre små troll hem vilken minut som helst och det ska bli underbart med en hel eftermiddag tillsammans som avslutning på helgen.

 

 


Kommentarer


  1. Joanna-livet med psykisk ohälsa 13 januari, 2019 on 16:40 Svara

    Så mysigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna