VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ATT VARA GLAD FÖR DET LILLA!

När man gör allt för att de små älsklingarna ska få åka snowracer till förskolan:


Haha snön smälte såklart massa inatt så nu på morgonen fick vi utnyttja den sista isen och snön som fanns. Igår var det desto mer och då skulle de också få åka, men så hittade jag varken pulka eller snowracer. Hann inte leta speciellt mycket heller eftersom jobbet väntade. Mörkt ute i förrådet var det med och ingen lampa. Därför det var extra viktigt idag! Tur att det inte är speciellt långt till förskolan, var helt svettig efter att ha dragit dom längs guppig isgata.


Idag väntar terminsreflektion på skolan för min del. Minns inte vad lärarna sagt om det, men gör alla socionomstudenter terminsreflektioner, går på sex föreläsningar till ett seminariekort + har en PPU-kurs på slutet av utbildningen? Alltså att PPU:n håller på under hela utbildningen men samlas upp det allra sista. Mycket reflektion blir det och att ha både muntligt och skriftligt i slutet av varje termin finns det väl en tanke med, men jag tror att de flesta av oss tycker att det blir lite väl mycket reflektioner över sin egen utveckling 😉Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna