VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄNTLIGEN!

Här kommer ett litet hej från mig!

 

I måndags kväll 23.59 var det deadline på kandidatuppsatsen aka. examensarbetet aka. C-uppsatsen. Klockan 22.27 skickade vi in vårat haha. Inte för att vi har stressat på något sätt, men när jag läste igenom hela uppsatsen utskrivet på papper i måndags kväll (totalt 51 sidor) såg jag såna där småsaker som störde. Kunde absolut inte somna sen, därför jag inte vill sitta vid datorn för sent för jag behöver ”stänga av” en stund, typ i soffan. Var väl helt uppe i varv hehe. Typiskt att Aston sov dåligt den natten också…  Men nu är uppsatsen alltså inskickad! Om prick en vecka är det dags för opponeringen, då får vi se vad examinatorn (och opponenterna) tycker om den.

 

Igår förmiddag behövde jag en lugn morgon innan jag åkte till jobbet för att uppdatera mig efter två veckors ledigt därifrån. Kände mig härligt tom på något vis, som en ny människa. Dags att städa ut det sista av julen nu kanske? Julstrumporna hänger kvar och julgranen är kvar i huset även om pyntet är bortplockat. Den där uppsatsen har nog tagit mer energi än vad jag trott haha. Har jobbat idag också, så kul att vara tillbaka och känna att det blir fokus arbete mer den här terminen som kommer (vår vårtermin börjar vecka 4). Nu kommer jag ha ögon öppna efter fasta tjänster och söka om det dyker upp något passande. Spännande ändå, att se var jag hamnar?! Skulle gärna vara kvar där jag är timanställd nu, men det beror på om det blir någon tjänst ledig förstås.

 

Kramar!

 


Kommentarer


 1. Elina 9 januari, 2019 on 18:02 Svara

  Stort grattis!! Bästa känslan är när man skickar in något man är nöjd med ☺️?

  • Evelina 9 januari, 2019 on 22:09 Svara

   ??☺️ Ja jag var nog så nöjd jag kunde bli, finns ju ALLTID något man kan göra mer ??

   • Elina 10 januari, 2019 on 18:17 Svara

    Jag vet! För att känna sig nöjd måste man typ sluta läsa igenom ? Jag satsar på att lämna in en stor grej imorn, men ser ut som att det blir vab….. måste ändå försöka läsa igenom minst en gång till ?

    • Evelina 10 januari, 2019 on 22:15 Svara

     Haha ja lite så ? åh lycka till!! Hoppas du kan få lite läst mellan varven trots eventuell vab ??❤️?

 2. Sandra 9 januari, 2019 on 20:11 Svara

  Lycka till med din uppsats
  Fin tröja var kommer den ifrån

  • Evelina 9 januari, 2019 on 22:09 Svara

   ??❤️
   Den är den Kappahl!

 3. Annie 11 januari, 2019 on 07:35 Svara

  Shit va bra jobbat! Det blir en riktig bubbla det där med examensarbete. Kommer ihåg att man hittade nya grejer hela tiden. Men känslan alltså!

 4. Anna 12 januari, 2019 on 18:39 Svara

  Bra jobbat och lycka till!
  Länge sedan jag kommenterade nu, men så kul att följa dig (blir dock mest instagram nu för tiden, men alltid lika mysigt att gå in här och ”läsa ikapp lite”).

  Jag lämnade in min kandidatuppsats igår, deadline kl 9. Så skönt! Men som du säger – opponeringen är ju kvar. Kram

  • Evelina 14 januari, 2019 on 09:48 Svara

   Åhh heja dig!! Håller tummarna stenhårt 🙂 <3
   Vad kul att du lämnade ett spår efter dig också! Och tack snälla <3
   Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna