VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

39

Ny vecka! Nystart efter jul- och nyårsledighet! Och ännu en födelsedag tillsammans med min älskade M. 39 år fyller han idag. Han började sin dag med ett handskrivet brev från mig som låg och väntade på köksön (där han äter frukost). Han går upp 05.20 så jag är ”lat” som inte firar honom direkt på morgonen… I alla fall så fick han i alla fall erbjudande om en lunch idag och han hade tackat ja till den när jag gick upp 🙂

 
img_0816

Skäggigare än någonsin men också snyggare än någonsin. 39 år och fick visa leg på systemet i lördags hahah…

 

 

Sen har jag filat på det sista på C-uppsatsen idag. Lämnat och hämtat de små på förskolan (de längtade dit imorse efter över två veckors ledigt!) och hämtat paket + donat inför att Mange och Elion kom hem. Köpte årets första tulpaner! Så fräscht. Känns mysigt att ha snittblommor på bordet speciellt när någon fyller år.

 
 
 

 

I paketen låg en skorta (i jättesnygg grågrön färg) och nya pyjamasbyxor. Idun och Aston hade egna paket, med teckningar och pärlplattor. Jag som handlat presenter enbart på nätet fick snällt berätta att en inte hunnit fram hehe. Men det blir väl roligt att få paket två dagar i rad!?

 
 
 

 

Kramattack!

 
 
 

 

Såhär såg det ut för 5 år sedan haha. INGET skägg och före bebisar. Jag slog på stort med en Londonresa trots att vi bara varit tillsammans i fyra månader. Anledningen kanske en del av er minns? Året innan hade jag nämligen ställt in vår planerade förstadejt (även den bästa tar fel beslut ibland) och jag hade lovat att gottgöra det. Nu ser jag fram emot att planera något riktigt kul inför 40-årsdagen!

 

 


Kommentarer


  1. Elin 13 januari, 2019 on 23:15 Svara

    Hjälp vad tiden går fort!! Det här känns ju inte alltför länge sedan… ?? Hoppas han fick en fin födelsedag ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna