VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

NYA SOFFBORDET!

Men hej och hallå! Oj vad tiden springer iväg. måndag ska examensarbetet skickas in, så fokus har varit att skriva det sista nu i veckan. Vi satt så intensivt i torsdags och fredags att jag har domningar i högerhanden nu. Antar att det är därför i alla fall, allt skrivande på sistone!? Men så skön känsla när det faktiskt blir klart?! Ett tio veckors arbete som liksom är slutklämmen på utbildningen hittills, för att få en kandidatexamen.


Samtidigt har vi det bara för mysigt med familjeledigt, den mesta tiden i övrigt. Väldigt välbehövligt för hela familjen men också för mig och Mange. Nästa helg ska vi dessutom ha barnledigt dygn igen. Ser fram emot det mycket! Vi ska umgås med Cissi och Fredrik utan barnen för första gången. Och barnen ska sova hos pappa och Maria tillsammans för första gången! Tidigare har bara Elion sovit där.


 IMG_0919

Lagom till jul blev vårt nya soffbord färdigt! Fast jag vet inte om det är för att det är ovant, men jag saknar ett runt soffbord tror jag haha. Å andra sidan har bordet mer plats nu vilket såklart också har sina fördelar.


IMG_0928

Underredet är ett gammalt soffbord från typ 1960-tal. Köpte en träskiva på Bauhaus och målade allt vitt + lackade ovansidan på bordsskivan. Sen skruvade Mange ihop delarna.


 IMG_0923

Och min fiiina julklapp från Mange – en klong constella.Materiell lycka haha. Vill ha en i silver också, till stugan!


Vi har varit ute på en härlig promenad idag hela familjen. Köpte lördagsgodis och bara njöt solsken. Sen åkte Mange till stugan och lämnade av Elion hos en kompis på vägen. Passade ju bra att åka till stugan i samma veva, det var ändå åt det hållet. Usch jag får lite ångest när jag tänker på tiden när vi kommer bo ute i stugan (när radhuset är obeboeligt). Allt skjutsande det kommer innebära! Bara tanken på det gör att jag är säker på att jag INTE vill bo permanent utanför stan haha. Skönare att ha nära till allt och sen fly staden när man känner för att komma ut på landet.
Annons

Kommentarer


 1. Elina 5 januari, 2019 on 16:09 Svara

  Supersnyggt bord ju! Och de är så bra med ett större bord, då kan man ibland duka upp middagen framför teven ☺️👌

  • Evelina 6 januari, 2019 on 11:38 Svara

   Tack :) Ja det är sant :)

 2. Joanna-livet med psykisk ohälsa 5 januari, 2019 on 18:24 Svara

  Så fint

  • Evelina 6 januari, 2019 on 11:37 Svara

   Tack :)

 3. Diana 5 januari, 2019 on 20:56 Svara

  åh vad fint det är!! Jättegulligt litet bord. <3

  • Evelina 6 januari, 2019 on 11:37 Svara

   Tack :) Ser det litet ut? Det känns stort haha, 60×120.
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna