VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

STORMIG START PÅ ÅRET

Jag tycker att vi har starka vindar här hos oss, men om man ser till väderleksrapporter finns det inte ens någon varning här. Tog en promenad igår kväll men fick hålla mig ifrån vissa vädersträck för att motvinden blev så brutal. Inatt hade båda krukorna på framsidan blåst omkull och växter och krukor låg huller om buller i trädgården. Kanske osmart att inte ställa in lösa föremål för natten, men men. Hoppas ni som befinner er i stormen är försiktiga och håller er hemma och inomhus idag som rekommenderat!

 

IMG_0890

Jag och minisarna har myst inomhus hela förmiddagen. Jag har skrivit på en skolgrej som ska in senast måndag och de har lekt/kollat på Netflix. Pappan i huset är i stugan för att kolla så inget har förstörts där ute och såklart greja lite på samma gång.

 

Onsdagskram

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna