VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HAPPY 2019!

GOTT NYTT ÅR!


2019 är året som jag har längtat efter länge. Det är nämligen året som jag tar examen och blir färdig med min socionomutbildning. Det känns stort! Jag har trots allt velat plugga vidare ända sedan studenten men inte riktigt vågat hoppa på tåget igen efter att först ha valt fel program i sjukgymnastprogrammet som jag påbörjade direkt efter gymnasiet. Men nu är jag snart i mål, det känns helt otroligt.


2019 är också året som jag tänker prioritera mig själv och familjen mer. Ta mig tid för att gå långpromenader, vara ute i skogen mer, vara ännu mer offline… Verkligen bara ta mig tid för att vara i nuet. Jag vet att det kommer komma ganska naturligt just för att jag kommer sluta att plugga och det blir en sak mindre som ”tar min tid”. Ser fram det SÅ mycket, att ”bara” jobba och vara ledig när man är ledig liksom.


Det nya året firade vi in tillsammans med goda vänner. En familj som vi är så glada över att ha lärt känna och som vi alla fem älskar att umgås med. Det är en riktig familjematch på alla sätt och vis. Att umgås med en familj som också har tre barn och i samma åldrar underlättar ju väldigt mycket. Sen att jag och Cissi är otroligt lika och Mange och Fredrik likaså gör såklart allt ännu bättre.




IMG_0935

IMG_0934

Vi skulle egentligen ha varit hemma hos oss men planerna ändrades (eftersom det var osäkert om Elion skulle vare med eller inte) och vi var hos dom. Inte mig emot, de har mycket finare haha. Jag känner mig ganska less på vårt radhus som jag vet ska i princip rivas inom kort 😉




 IMG_0953

Våra män skötte både förrätt och huvudrätt 🙂




IMG_0973 IMG_0978

Efterrätten ordnade vi fruar med. Vi hade styrt upp lite knytkalas och marängen till denna pavlovan gjorde jag hemma på dagen, sen vispade vi ihop grädde och grekisk yoghurt på plats + toppade med passionsfrukt precis innan servering. Den var SÅ god, Leilas vit chokladpavloga med pistagenötter och passionsfrukt. Det var första gången jag både gjorde och åt pavlova, men det är helt klart något jag ska utforska mer. Både enkelt och gott!




IMG_0979 IMG_0980 IMG_0996

Vid tolvslaget när vi skålade i pommac var alla förutom Aston vakna. Trodde ju att både Idun och Aston skulle somna men vi tog det som det kom och Idun var pigg och glad hela tiden (och fram till nästan 02!?) så vi lät henne vara uppe helt enkelt. Den andra minstingen var också vaken, så de lekte in i det sista innan vi åkte hemåt.




<IMG_1001

Sjätte nyåret tillsammans!




Kommentarer


  1. Lisa 3 januari, 2019 on 20:09 Svara

    Hej! Jag undrar vart du köpt din fina outfit? Kjol och blus ? GOTT NYTT ÅR! ⭐️ Kram

    • Evelina 3 januari, 2019 on 21:06 Svara

      Gott nytt år❣️?❤️
      Tröjan är från H&M och kjolen reafynd från MQ förra julen ?
      Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna