VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HALVLEDIG DAG

Grillning över öppen eld i stugan igår. Lilla tjejen som börjar bli stor. Snart fyra år! Nästan exakt lika gammal som Elion var när Mange kom in i våra liv är hon nu. Snälla låt tiden gå lite lugnare! Måste träna på att vara mer i nuet, det kanske hjälper så tiden saktas ner?


Idag har jag (vi) varit på skolan och pillat på det sista med uppsatsen. Eller ja, vi satt mellan 11-16.30 så lite halvledigt sådär blev det i alla fall. Vi tänkte först ta ledig hela denna veckan och ses nästa. Men så sa vi att vi lika gärna kan göra det nu och ta det lugnt sen istället. Mange är ändå ledig nästa vecka också, så vi får ändå lika många dagar tillsammans som planerat. Nu väntar en kväll i soffan! Vi har börjat kolla Bodyguard (serien) men pausar just nu för Bonde söker fru.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna