VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NJUTER LEDIGHETEN

Oj vad vi myser av all ledig tid tillsammans. När jag tänker efter har jag och Mange inte haft så här mycket ledigt på jag vet inte hur länge. Det har varit väldigt lite snickartid för honom på sistone vilket förstås innebär mer familjetid. Ljuvligt!Vacker morgon ute vid stugan. Tänk att vi snart kommer att vakna upp till den här utsikten?!


Lämnade av pappan i huset för några timmar takisolering innan vi åkte tillbaka till stan för att handla till ännu en grillunch samt morgondagen. Vi ska ha lite knytkalas hemma hos Cissi & Co när vi firar in det nya året tillsammans. Ska bli så kul! Håller tummarna för att Elion vill vara med också men jag har full förståelse för om han vill fira tillsammans med sin farmor och farfar som är nere. Plus att han ju var med oss på julafton.Tränade gjorde vi med innan vi åkte ut till stugan igen. Jag körde styrka + lite box, minisarna gympade loss. Vi älskar hög musik! Hoppas på go träningsvärk imorgon 🙂Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna