VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JULMYSET FORTSÄTTER

Annandag jul och sista röda dagen för den här veckan. Älsk på att nyår med ännu fler röda dagar är här. Ja nu är ju vi långlediga över både jul och nyår, men utan dessa röda dagar hade det inte varit samma möjlighet. Nu blir det ju många ”gratis” lediga dagar, när jul och nyår infaller på veckodagar. Drömmer redan lite om nästa jul, när jag no longer är student. Inte helt optimalt att ha första C-uppsatsinlämningen i början av januari, men jag är i alla fall inte det minsta stressad. Vi har lite kvar, men det är under kontroll.


Igår var mysigaste juldagen någonsin tror jag. Vet inte om det är för att barnen börjar bli större kanske? Det blir liksom mer chans till avkoppling för oss vuxna när de leker själva med sina julklappar.


IMG_0875

Vi avslutade dagen med den första julmiddagen hemma. Alla fick önska sina favoriter för att inget skulle missas så det blev ett ganska litet men ack så bra julbord. Min favorit på julbordet i år är brysselkål haha. Tycker det är såå gott! Kan inte minnas att jag tyckt så i speciellt många år, men det sägs ju att smaklökarna ändras med åren.


Elions pappa och farbror kom hit för att äta med oss, och umgås. Elion gick till en kompis efter en stund men Fredrik och John stannade kvar tills minisarna skulle sova ändå. Är det något jag är tacksam för så är det att Mange och Fredrik kommer så bra överens att vi kan träffas såhär. Tro mig, jag vet att det inte är något som är självklart för alla som har separerat eftersom omständigheterna kan se väldigt olika ut. Därför är det heller inget jag tar för givet, även om det samtidigt var lite av ett outtalat krav från min sida i en ny partner, eftersom att kunna umgås som vuxna kring Elion känns som det minsta vi kan göra för honom. Men jag tycker det är fantastiskt kul att vi har det som vi har det och det märks på barnen att de också tycker det. Och att Fredrik bryr sig om Elions syskon som han gör… Det är SÅ fint.
IMG_0881

Bryter av från vita ljus för en gångs skull haha. Inför nyår har jag köpt guldiga ljus också.


IMG_0882

Det var inte bara Elion som längtade efter att Fredrik och John skulle komma 😉


Idag är Mange faktiskt i stugan, för första gången på evigheter. Det har varit mycket förkylningar och annat som kommit emellan, så tidsplanen för i år håller inte riktigt. Men vad gör väl det, är ju ingen brådska. Mer än att vi är ivriga på att få det färdigt. Jag är SÅ redo för att måla väggar! Elion skjutsade vi till Fredrik efter vi lämnat av Mange och nu är jag och minisarna hemma igen. Om några timmar ska vi hämta upp Karro och åka ut till stugan igen. Det blir korvgrillning och frisk luft. På tal om frisk luft, vi tog en promenad igår och det var den mest underbara promenaden på länge. Blir väl så, extra härligt efter att ha varit inne mest hela julafton. Vädret är perfekt enligt mig, lite vitt på marken och kring nollan.
Kommentarer


  1. Gerra -KSon 27 december, 2018 on 12:49 Svara

    Läser väldigt många bloggar, din var trevlig, återkommer gärna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna