VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÅR TID ÄR NU

Det börjar dra ihop sig. Tro mig, ingen kommer bli gladare än jag når examensarbetet är färdigt. Jag har full förståelse för att ni säkert tycker det är tjatigt att jag skriver väldigt mycket om den. Men faktiskt så är det ungefär den mitt liv handlar om nu haha. Den, jobb och övrig tid familjen. Varje kväll får jag och Mange en stund i soffan tillsammans, vi kollar Vår tid är nu. Alltså nu förstår jag vad alla pratat om! Så vacker och gripande handling. Vilka skådespelare. Och livet. Tänk att vi människor ungefär har samma stora problem nu som då. Minus den hår förbannade kropps- och utseendehetsen som finns nu i alla sociala medier. Tycker den är hemsk faktiskt. Ja, jag vet att jag själv bidrar till den på diverse sett men på många ställen har det ju spårat helt.


Idag pluggade jag förmiddagen, jobbade två timmar efter lunch, sedan var det dags för utvecklingssamtal för Elion (alltså stoltheten när läraren säger att han är över medel i de ämnen som de testar). Efter det gjorde vi julkulor hemma, jag pluggade lite till, vi åt mat, sen var det dags för Elions julspel på skolan och sen hem för nattning av minisar. Dagarna går verkligen i ett ?Fick en julpåse från chefen, blev så glad! ??❤️ Massa gott i ?Kommentarer


 1. Maarit 21 december, 2018 on 08:36 Svara

  Fin du är ? måste fråga om toppen, gillar såååå din enkla, snygga stil. Vartifrån är den? Önskar dig o familjen den bästa julen o ett riktigt gott nytt år ? kram ?

  • Evelina 21 december, 2018 on 21:16 Svara

   Åh men tack vad gullig du är!! ☺️❤️
   Denna rosa är från only ?
   Kram o DETSAMMA ??

 2. Cecilia 23 december, 2018 on 20:19 Svara

  Förstår dig om examensarbetet! Det blir en väldigt stor del av ens liv. Jag har precis haft opponering på mitt examensarbete i torsdags. Så nu är jag färdig förskollärare.

  • Evelina 23 december, 2018 on 20:47 Svara

   Men åh grattis!!! ??? vad skönt att ha terminsslut innan jul ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna