VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SNÖ PÅ JUL?

Hej vänner! Hur har ni det såhär innan jul? Hoppas ni INTE stressar och känner att ni har en härlig högtid framför er. Ni är många kloka som säger att det är viktigt att anpassa sig efter sin egen familj och skapa egna traditioner. Tror det ligger mycket i det, att många stressar runt i onödan för att göra andra till lags. Jag försöker att fokusera på att det ska bli så bra som möjligt för oss, i vår familj, och att det viktigaste är att vi får vara tillsammans. Jag älskar att både få och ge julklappar hehe, men det behöver inte gå till överdrift och summa kardemumma så är det jag värdesätter allra högst den tiden vi umgås. Ser fram emot julmusik, spela spel och massa skratt och kramar.

 

IMG_0498

Såhär ser vår gran ut i år. Vi köpte en plastgran på IKEA förra året tror jag det var? Eller förrförra? Snacka om kort minne haha… Men i alla fall så sa vi att vi vill ha en plastgran i våra ägor även om vi kommer köpa riktig gran mellan varven också. För jag tycker ju att ingen plastgran slår en riktig gran vad gäller hur fint det blir. Men en plastgran slår en riktig gran i smidighet. I år är ett sådant år 😉

 

 

IMG_0500

Älskar denna vita granen som Aston gjorde på förskolan förra året.

 

 

 

IMG_0503

Och här har vi julkulan 2018!

 

 

IMG_0504

IMG_0505

Och lite mer egengjort ♡

 

Igår vaknade vi upp till ett tunt men vitt täcke. Och faktiskt så ser det just nu ut som att det blir en vit jul! Det ska snöa fredag, lördag och hela vägen fram till jul vara minusgrader. Vore kul om det blir mycket snö kring jul så vi kan tillbringa tid i pulkabacken. Kanske det även blir is på sjön vid stugan så vi kan grilla och åka skridskor 🙂

 

KRAM

 


Kommentarer


 1. Frida 18 december, 2018 on 19:32 Svara

  Hur har du ställt granen i korgen? ☺️ Jättefint ju! Men är det sån där vanlig ”plastgransfot” från början? ?

  • Evelina 18 december, 2018 on 20:23 Svara

   Åh tack 🙂 Fick köpa en ny julgransfot för de två vi hade var för stora haha ?
   Hittade en liten billig på Jula! Den står i korgen sen 🙂

 2. Marie 18 december, 2018 on 22:13 Svara

  Ja precis som du skriver, att varje familj skapar sina egna traditioner. Våran har taggat ner en del och det är tex bara barnen som får klappar. Känns helt rätt för oss. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna