VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JULKOLOR I BAKPLÅTSPAPPER

Dan före dan före dan före dan före dopparedan!


Det ska bli så skönt med långledigt! Mange har tagit ledigt från och med imorgon till 7 januari, det trodde jag ju aldrig… Han har svårt att vara ifrån jobbet så länge så jag uppskattar extra mycket att det faktiskt var möjligt. Även om han mest troligt lär prata en del i telefon också, men så får det vara. Han kommer i alla fall vara hemma. Imorgon har Elion julavslutning och minisarna går sista dagen då med. Vi tänkte fira in julledigheten med IKEA:s julbord men jag vet inte om det kanske är en osmart tanke sådär några dagar innan jul. Redan i måndags när jag passade på att besöka systemet var det helt galet med folk. Men ändå skönt att ha spridit ut det, det mesta av maten har vi köpt redan också. Julstress ska vi hålla oss så långt ifrån som möjligt.


 IMG_0511


Vi gjorde ju julkolor igår efter skola och förskola. Vi använde första bästa receptet som kom upp när jag googlade haha. Blev jättegott! Vi hade i kakao så det blev lite smak av choklad.


IMG_0521

I brist på annat använde vi vanligt bakplåtspapper runt, men tycker det passade rätt fint till just den skålen. Jag köpte den på second hand för ett tag sen. Så kommer det fram att min svärmor har en HEL SERVIS i den serien hahah… Snacka om att ha lika smak. Kan ju hoppas att jag får ärva den sen då, när hon vet att jag gillar stilen 😉


Jag väntar på min uppsatskollega, vi ska köra på nu innan handledning i eftermiddag. Håll tummarna för att vår handledare tycker att utkastet ser bra ut så vi inte behöver greja för mycket. Eftersom vi mest troligt inte kommer att ha någon riktig lunchpaus tog jag istället en frukost framför TV:n följt av ett kort träningspass. Det är ju det också, att ta tiden till sig själv emellanåt. Mycket viktigt. Tittade för övrigt lite på sista avsnittet av Bachelor som jag slötittat på lite sporadiskt. Har tyckt det var lite kul att se just för att en före detta flickvän till mitt ”ex” var med. Hon var så otroligt elak och falsk mot mig under tiden han och jag träffades (även om hon sa förlåt sen efter ett tag), och jag måste säga att den falskheten lyste igenom rätt bra fortfarande. Men vad vet jag, TV kan såklart vinkla rätt mycket. Samtidigt tycker jag lite synd om henne att hon fortfarande inte har hittat rätt i kärlek, jag tror ju ändå att det finns någon för alla.
Kommentarer


 1. Sofie 20 december, 2018 on 15:56 Svara

  Låt mig gissa… det var Karin? 😉

  • Evelina 21 december, 2018 on 17:43 Svara

   Bra gissning ?

 2. Josefine 20 december, 2018 on 21:39 Svara

  Vi ska julbaka imorgon! Kör alltid chokladkolan i knäckformar och använder knäcktratt från ICA ?? Ditt blir finare men jag får lite mindre gråa hår på mitt sätt ?

  • Evelina 21 december, 2018 on 21:14 Svara

   Åhh jag tänkte faktiskt tanken haha, att nästa gång blir det nog knäckformar ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna