VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

INKRÄKTAR PÅ HELGEN LITE

Söndag får bli en pluggdag för mig. Måste kompensera för mycket jobb i veckan helt enkelt. Plus att det börjar närma sig jul, och vi vill såå gärna känna oss ganska klara med det mesta då eftersom deadline för första inlämningen är direkt efter jul- och nyårsledigheter. Lyllos dom som skriver examensarbete på vårterminen istället… Så även om jag inte brukar sitta och plugga på helgerna får det helt enkelt bli så just nu. Det kommer det vara värt sen när det är färdigt 🙂Det har blivit en liten minimakeover i hallen. Får visa er en dag snart men ska få upp några tavlor bredvid den stora runda spegeln, och på väggen där den vita, avlånga spegeln satt tidigare.


En minimakeover fick även mitt hår igår. På bilden ovan var jag på väg ut mot stan och frisören, så det är innan förändring. Det blev ungefär 3 cm kortare så just nu känns det jättekort, men jag vet ju att man brukar vänja sig vid det nya ganska fort. Plus att det verkligen behövdes, jag har inte varit hos frisören på evigheter. Har inte tonat håret på fem månader nu heller. Det är jag lite småstolt över haha, med tanke på att jag ändrat mitt hårs färg alltid sedan jag var typ 11 år. Tror inte det har gått så länge som fem månader sedan dess faktiskt. Eller jo, kanske där i början men inte sen jag liksom aktivt började färga håret. Det ska bli spännande att se hur min egna hårfärg ser ut (ja det ser man ju rätt bra nu eftersom det växt någonstans mellan 5 och 10 cm på dessa fem månader) men vi får se hur länge det håller i sig. Till våren eller sommaren kan jag tänka mig att jag kanske vill ha i liiite blonda slingor för att få den där känslan av liv och effekt som det då blir, men just nu känner jag mig nöjd.


Hoppas du har en härlig helg och tredje (!) advent.
KRAMKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna