VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LUCIA, JOBB & C-UPPSATS

Heeej!


Alltså jag förstår inte var dagarna tar vägen? Sedan vi hördes senast har jag mest jobbat eller pustat över C-uppsatsen. Jobba känns fortfarande lika roligt (även om det som i veckan har blivit ganska många timmar), skriva C-uppsats not so much, mellan varven. Igår kände både jag och min partner in crime att vi mest bara ville dra täckena över våra huvuden och sova bort tiden en stund. Det är verkligen en berg- och dalbana och emellanåt känns det som att man aldrig blir klar. Men idag hade vi handledning och tydligen så verkar vi i alla fall vara på rätt spår ändå hehe. Och innerst inne så tror jag väl ändå att det kommer bli bra. Men ändå. Såå stort arbete, största hittills. Men så är det ju ett examensarbete också.Morgonen började dock med minisarnas första luciafirande! Eftersom de sover länge om morgnarna för tillfället fick vi väcka dom men det var då inga problem att få upp dom. Farmor var också med, och Elion och Fredrik. Elion har varit riktigt sjuk i influensa i veckan men idag var första skoldagen. Tacksam över att Fredrik körde förbi så att Elion kunde se sina syskon sjunga innan skoldagen började.


Helgen bjuder på playdate, frisörbesök och MASSA MYS. Kanske lite plugg också 😉
Kommentarer


  1. Sandra 15 december, 2018 on 13:17 Svara

    Jobba känns fortfarande lika jobbigt? Jag hade förstått att du trivs bra på jobbet?! ?

    • Evelina 15 december, 2018 on 16:00 Svara

      Haha jo!!!! Roligt skulle det ju stå men var nog inställd på att det är jobbigt att skriva c-uppsats ???? tack för att du uppmärksammade detta. Älskar verkligen mitt jobb! ??☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna