VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYA PLANSCHER

desenio bloggIMG_0485 

Jag har förnyat vår tavelvägg över soffan med nya härliga motiv och det kändes verkligen på tiden! De tidigare planscherna som hängde där var alla fina (många var också från Desenio), men de var aldrig tänkta att sitta tillsammans såhär eftersom tavelväggen tillkom lite plötsligt när tavellisterna över soffan havererade och vi insåg att det nog bara ska vara upphängda tavlor där helt enkelt hehe… Nu äntligen har jag valt planscherna för att de ska sitta tillsammans.


Alla planscher finns hos Desenio och ni kan köpa era favoriter med 25 % rabatt (ej på ramar eller handpicked-/collaboration posters/personliga posters) om ni anger koden evelinaXdesenio


IMG_0486IMG_0494

En blandning av allt från kaliforniska palmer till ett vackert arabiskt fullblod (gissar jag på att det är). Grönt som accentfärg trivs jag väldigt bra med och det känns som pricken över i:et att få in lite grönt även på väggen.




IMG_0477

Favoriterna av favoriterna? Hästen, Eiffeltornet, Brooklyn bridge och skog. Hästarna var något som räddade mig i början av tonåren när det var kämpigt hemma, Paris och New York vill jag tillbaka till inom en snar framtid och skog, skog är lugn för mig. Rida i skogen skulle vara lite av en jackpott alltså men det var SÅ många år sedan sist. Typ 10 år. När barnen är större och jag känner att jag har tid hoppas jag att jag på något sätt hittar tillbaka till ridningen.


Perfekt julklappstips, en inramad plansch till någon du tycker om, med något den personen tycker om på planschen. Passa på, 25 % rabatt alltså om du handlar hos Desenio mellan 11-13 december och anger koden evelinaXdesenio




Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna