VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PROJEKT SOFFBORD

Mitt i-landsproblem med soffbord fortsätter. Jag har ännu inte hittat ett billigare soffbord jag vill ha och jag vill fortfarande inte lägga 3000 på ett marmorbord med tanke på att lilla bubben (Aston) fortfarande är relativt opålitlig så fort man vänder ryggen till en enda sekund.


Så igår åkte jag en snabbis till myrorna för att kolla om bordet jag såg för någon helg sen fanns kvar, jag har nämligen fått en plan… Underredet ska användas och tillsammans med antingen brädor, hyllplan eller någon annan form av skiva ska det bli ett nytt soffbord. Den biten får Mange hjälpa mig med, vad som blir bäst rent konstruktionsmässigt.


img_0144.jpg

Det är benens utseende jag är ute efter, sen kommer bordet bli mer långsmalt. Jag tänker ca 60×120. Sen ska det målas vitt också. Känns kul med ett litet pysselprojekt. Vad tror ni, blir det bra? 🙂
Kommentarer


  1. Johanna 5 december, 2018 on 17:35 Svara

    Hej! Älskar återbruk och har hittat mycket fint på loppis och i secondhandaffärer t ex gamla 50-60-tal byråer, teakbord, sideboards, sängbord etc som ofta är långsmala, nätta och går fint att måla om om man vill det. Ert projekt lät också bra. Alltid kul att fixa själv och göra fint! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna