VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DÄRFÖR VAR JAG TYST

Godmorgon onsdag!


Detta var anledningen till min tystnad igår:

Jag var tvungen att ”läsa” igenom de sista böckerna som skulle lämnas tillbaka till biblioteket. Det blir en HEL DEL litteratur när man skriver C-uppsats, for sure. Känner mig 10 kg lättare nu när jag kan bocka av den biten.


Igår var jag dessutom ganska så trött med ungefär 2 timmars sömn i bagaget så det fanns liksom inget mer än att fokusera på C-uppsatsen. Först satt jag uppe till midnatt (i måndags) och pluggade eftersom jag jobbat halva dagen och tänkte ta igen lite… Kunde inte somna, blev sådär riktigt trött framåt 01. Då vaknar Idun till och gråter. När jag tröstat henne kunde jag somna om och vid 03 stod Aston vid mig så jag följde med honom in till hans säng men han ville inte somna om. Inte följa med in till vår säng (tänkte att då kan jag i alla fall somna)… En gång tyckte jag att han hade somnat så då smög jag ut, bara för att höra båda barnen börja gråta så fort jag stängde dörren haha… Alltså. Till slut kände jag att jag måste kolla vad klockan är så jag tassade ut i köket och den visade 04.45. Höll ut ett litet tag till sen gick jag in till Mange och sa att han får ta över den sista halvtimmen innan hans klocka skulle ringa. Han har en riktigt elak förkylning så det mest humana var såklart att ta natten själv för att han skulle klara av att jobba. Kan säga att det var riktigt, riktigt skönt att somna igår kväll och sen få sova hela natten fram till halv åtta när Aston kom in. Det konstiga var att Aston inte däckade ihop av trötthet igår kväll utan låg och snackade en halvtimme efter vi lagt oss i sängen!? Märkligt. Han verkar ha ärvt min kvällströtthet, jag kan vara huuuur trött som helst hela dagen och sen ändå ha svårt att somna på kvällen för att jag plötsligt blir pigg hehe.


Idag blir det plugg halva dagen och sen jobb ett par timmar, för att sen är det dags för Elions julbasar på skolan. Fick veta häromdagen att deras julavslutning inte ska vara i kyrkan år, det känns tråkigt. Har varit så magiskt fint tidigare år.


Kram!Kommentarer


  1. Milla 5 december, 2018 on 11:42 Svara

    herregud låter som en trevlig natt 😉 mammakraften alltså

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna