VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KUSIN- & SYSKONMYS

 

Mysfaktorn i helgen berodde inte bara på adventsmyset, utan även på att jag, Elion och Idun åkte till mina småsyskon och lillkusinen för att hälsa på! För smidighetens skull mötte Adam upp oss hos lillasyster och Leon hos dom.

 

Elion var dock ganska avslöjande med att det var Shakira han ville träffa och inte kusinen haha, han missade till och med sin sista innebandymatch på cupen för att hinna följa med oss. Vi som känner Elion vet hur mycket den uppoffringen betyder, för fotboll och innebandy är liksom livet för honom. Eller ja, fotboll är det åtminstone, så det kanske var därför det var enklare att välja bort när det gällde innebandy hehe 😉

 IMG_0261  IMG_0254

IMG_0271
IMG_0332
IMG_0368
IMG_0370

Jag fick äran att fota mamma och son ♡

 

Har jag ens visat några foton från förlossningen som jag också fick äran att fota?? Kom på att jag nog kanske inte gjort det haha… Gravidfotografering fick jag ju också nöjet att bidra med. Det ÄR så kul att fotografera! Önskar att jag hade bättre kamera och bättre objektiv men samtidigt känner jag mig rätt nöjd med tanke på den hobbynivå jag fotar på 😉

 

 

 
IMG_0280

Bildbevis på att den annars så vilda Elion hade ro att ligga och mysa med Shakira verkligen HELA tiden vi var där. Alltså det är inte dåligt. Tror inte det har hänt innan att han varit så still under så lång tid. Stackars Shakira blev påkörd av en bil för ungefär en månad sedan och har fortfarande bandage pga. öppet sår. Usch, vad det kunde gått illa…..

 

 

 

IMG_0398
 

Elion ville inte åka hem och en sekund efter att vi hade stängt ytterdörren frågade Elion ”kan vi skaffa en hund?”. Haha jag brukar säga att jag hellre får ett barn till än skaffar ett djur (tycker det är så jobbigt med den korta, lånade tiden djur innebär) men samtidigt är jag öppen för en hund om vi får låna någons hund för att testa på först, x antal gånger. Och i så fall när barnen är ännu större. Mange kan också tänka sig en hund när barnen är större, men det är vid vilken typ av hund som våra åsikter skiljer sig åt. Han vill i så fall ha en stor hund, jag (och barnen) en liten.

 

 


Kommentarer


 1. Magdalena 6 december, 2018 on 12:40 Svara

  Vi har också funderat på hund i flera år, speciellt efter att vi hade hund till låns under ett års tid. Det är väl sex år sen den hunden flyttade tillbaka till sitt rätta hem (ägaren hade jobbat utomlands) o ända sen dess har diskussionen om hund kommit upp med jämna mellanrum. Inga snabba beslut här inte ?
  Jag skulle eg vilja ha en mellanstor hund men har efter en hel del funderande kommit fram till att det inte funkar i vår familj eftersom den måste vara allergivänlig (många allergiker runt oss även om ingen av oss är allergisk), barnen måste kunna ha kontroll över den (de är 10, 12 o 14 nu) o den måste vara ”snäll o lättskött”.
  Ingen hund som kräver desto mer alltså utan är lycklig bara den får vara med.
  Nu i höst blev vi då äntligen med hund! En blandras, mest cotton de toular i den men även bichon frise o pudel.
  Funkar perfekt i vår familj. Snäll, sällskaplig, kräver inte mycket o alltid glad.
  Kanske ni kan börja med nån liknande ni med sen då barnen är större? Märker ni semn att tid o ork finns för en större hund som kräver mer så utökar ni familjen med ännu en hund sen ?
  Min rädsla har varit att skaffa en hund som vi sen inte hinner ge det den behöver, därför har vi funderat länge o väl o valde sen en liten, lättskött vovve.
  Hunden vi hade till låns under ett år var en Cavalier, men den var gammal o nöjd med att bara vara med. Lite annat är det ju då man skaffar en valp, det kräver mer engagemang.

 2. JUNITJEJ 9 december, 2018 on 18:02 Svara

  Vilken underbart söt bebis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna