VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NU ÄR DET JUL HÄR I VÅRT HUS…

Nja, inte riktigt, men i fredags köpte jag två små rumsgranar som fick inleda årets julpyntande hos oss. Min tradition har alltid varit att pynta med allt juligt vid första advent, jag vill njuta av det fram till jul för att sen plocka ner allt juliga några dagar efter jul. Gärna till nyår vill jag ha granen och tomtar borta även om adventsstjärnor och ljusstakar får vara kvar.

 


 

Köpte även en ännu mindre som står på matbordet. Eller, på köksön just nu faktiskt eftersom vårt matbord håller på att målas om. Samma färg (vit) men det måste förbättras.

 

Jag blev precis klar med transkriberingen av min femte intervju och ska strax traska vidare till jobbet. Först för ett medarbetssamtal (får se om framtiden blir något ljusare kring vad jag ska göra efter examen) och sen klientmöte. Solen skiner så det ska bli härligt med en promenad. Har blivit alldeles för mycket innesittande det sista men jag drar mig verkligen för att gå ut när det är kallt… Får bli bättre helt enkelt, för dagsljuset behövs förstås extra mycket nu.

 

KRAM
 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna