VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TORSDAGSDEJT

Oj vad denna vecka springer förbi? Hänger inte alls med på att det är fredag redan, även om det såklart är härligt att ha ännu en helg på ingång. Men alltså man vill ju gärna känna att man hinner med det man ska också… Jag har varit inne och jobbat tre kortare pass den här veckan vilket är jättekul, men samtidigt så bidrar nog det mycket till känslan av att tiden går fort. Det blir liksom mer uppdelat då, i jobb och plugg. Tiden går verkligen fort när man har roligt.


Något annat som gick fort var min och Manges dejtkväll igår! Farmor och farfar kom hit (farmor hade gjort pannkakor till minisarna så vi slapp dessutom tänka på att ordna mat till dom, såå fint!) och jag och Mange hade planerat en middag på stan. Vi hann med några ärenden både innan och efter, men middagen intog vi på Badabing.Haha lika trött som jag ser ut men gladare än så 😉Varför ändra på ett vinnande koncept? Jag åt Juristen för tredje gången (av tre).


Efter middagen åkte vi till IKEA för att kolla på kök (ni ska få komma med smakråd angående en sak sen om ni vill) och så hittade vi en julklapp till Elion. Och sen åkte vi spontant till Manges minstebror för att kolla vad de gjort med sitt hus på sistone. Slutade med att vi fastnade vid deras nya biljardbord och spelade biljard i två timmar haha. Jag har faktiskt aldrig spelat biljard innan men det var ju jättekul! Först körde jag och M en omgång och då förlorade jag stort. Sen körde vi lag, och då vann jag och Danne mot Mange och Ester två gånger. Kanske därför det var så kul hehe.


Världens mysigaste torsdag!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna