VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN RIKTIG FAMILJEHELG

Som ni vet så är stugan ett projekt som tar ganska mycket tid för Mange och då även indirekt för oss som familj. Så i helgen när Mange tog helt ledigt från att åka dit kändes det både ovant men framför allt väldigt välbehövligt! Jag tror att vi behöver fylla på familjekontot lite just nu.

 

I lördags var vi mestadels hemma på dagen men vi åkte runt och fixade ärenden i alla fall. Mange var och köpte högtalarsystem till stugan och jag och Elion tog en second hand-runda. Det skulle för övrigt kunna bli en ny helgtradition kände jag, så mysigt att strosa runt och köpa pocketböcker för 10 kr/st. Huvudsyftet var dock att leta underrede till soffbord för tanken är att Mange ska bygga en bordsskiva men vi får se hur det blir. Hittade i alla fall inget som passar det jag tänker… Och på kvällen åkte vi till goda vänner för middag och häng. Vi planerade även lite inför nyår!

 

Älska mat!! Kyckling är bland det godaste jag vet.

 

Cissi och Fredrik har så fint hemma (misstänker dock att Cissi står för all inredning haha). Fick så mycket inspiration och jag blev pepp på att ta tag i vårt hem. Det är svårt det där, när man vet att det kommer ske en stor renovering och verkligen allt ska renoveras och bytas, då tar det faktiskt lusten från att göra det bra i nuet. Som om det känns meningslöst, typ? Men så kan man ju inte tänka när det ändå är kanske 1,5 år tills det är dags! Så nu vet jag vad nästa projekt blir och det är en minimakeover i hallen där jag vill köpa avlastningsbord och ha en stor, rund spegel över.

 

 

Söndagen var minst lika fantastisk. Ännu en lugn och härlig helgmorgon (och lite tillhörande syskonbråk heh). Filmstaden hade Barnens biodag så vi passade på att utnyttja det. Alla fem gick på en knattebio på en timme vid klockan 10 och efter en lunch på stan gick jag och Elion och såg Grinchen, bara han och jag. Sen var det träningsmatch och jag var där och kollade en stund.

 

Idag har jag rivstartat veckan med en försovning!! Vet inte när jag försov mig senast men jag hade verkligen inte hört alarmet vid halv sju utan vaknade kvart över sju när Aston kom in till mig och Idun (som visst kommit och lagt sig där bredvid). Halv åtta skulle de vara på förskolan och jag på jobbet klockan 08 haha. Klarade det ganska bra ändå, var på jobbet strax efter 08 😉 Inte konstigt att det var kallt att cykla dock, hörde att det var -11 grader!

 

 
 


Kommentarer


 1. Ida-Maria , tillbaka på AFF! 26 november, 2018 on 15:48 Svara

  Jobbig start på en måndag men hoppas resten av veckan blir bättre !

 2. Hanna 28 november, 2018 on 08:19 Svara

  Vilken härlig helg du haft! Vintern kom verkligen med buller och bång. Önskar bara lite snö med. Det hade varit perfekt. Hörde dock att det ska vända igen om några dagar.

 3. Milla 28 november, 2018 on 10:18 Svara

  Det där såg riktigt gott ut

 4. Maja S 28 november, 2018 on 15:49 Svara

  Klart man ska kunna ha hobby o projekt.
  Men när familjelivet blir lidande så .. Nää :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna