VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GRÖNA FINGRAR

Det var en bra fredag. Blev helt slut av intervjuandet kände jag dock, luften gick ur mig lite.

 

Så jag tog helg istället! Började med att köpa nya växter på Plantagen och fnissade tyst för mig själv när jag kände riktig glädje över att göra det. Det är vuxenpoäng för mig. Sen är det bara att vänta och se om mila fingrar blivit grönare också, men gröna och lättskötta växter brukar gå bra.

 

 

Målet var framför allt några uteväxter och em ny kruka, till framsidan. Har liksom inte någon någon energi på att entrén ska se trevlig ut och det… är ju lite synd haha.

 
 

 

Och efter vi skjutsat pappan i huset till julbordet hade jag och barnen besök av två finfina vänner. Som såklart stannade även när barnen somnat 🙂 Vi skålade över att vi äntligen fick ihop en träff, lite spontant sådär. Vad är det man säger, riktiga vänner kan det gå hur lång tid som helst emellan gångerna man ses och det känns ändå inte konstigt? Precis så är det med dessa två. Tack livet för att våra vägar möttes på olika sätt.

 

Idag är jag trött. Var uppe tipp efter midnatt och upp strax efter 06. Men soffhäng med min lilla trio var lovely och nu kokar Mange ägg till frukost. Det är SNÖ ute och barnen längtar efter att gå ut och leka. Vi har en familjedejt senare i kväll också, ser fram emot den väldigt mycket.

 


Kommentarer


  1. Hanna 25 november, 2018 on 21:14 Svara

    Skulle också behöva köpa lite växter till framsidan. Mina pelargoner står fortfarande kvar och nu när det är minusgrader är det inte så mycket med dom längre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna