VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TESTING TESTING

Fredag! Ikväll ska Mange på julbord med jobbet så jag och barnen får fredagsmysa själva. Och så kommer en fin vän som är ganska nyseparerad, frågade om hon ville titta förbi och umgås lite vilket hon ville. Nu är såklart en seperation otroligt individuellt, men jag som hade en ”bra” separation minns ändå den perioden med en klump i magen. Det var inte lätt, inget lätt beslut och ingen lätt övergång. Men ibland är det det bästa. Något jag minns är i alla fall att vänner var lite extra betydelsefulla då så därför vill jag träffa just den här vännen så ofta det går och hon vill.

 

Jag har varit på en utflykt idag igen, för ytterligare två intervjuer. En del av mig vill intervjua meeer eftersom man ju inte vet vad man kan få höra från nästa person man intervjuar. En annan del vill bara skriva uppsats och bli färdig haha.

 

 
IMG_0117IMG_0121

Har köpt en tidig julklapp till mig själv! Kom fram till att jag ville ha Cerawand 25-38 mm när jag googlade konformade locktångar (den hade bl.a. fått bäst i test någonstans) och sen hittade jag den billigt hos Baresso där det var ytterligare 20 % just den dagen med någon kod. Väldigt billig med andra ord.

 

 

IMG_0128

25-38 mm vill jag ha för att få mjuka, större lockar. Mer vågigt liksom.

 

 
IMG_0132IMG_0130

Efter invigningen. Får nog öva lite men blev helt ok 🙂

 

Jag har använt min urgamla plattång till att locka håret med så länge jag kan minnas. Men så har jag varit nyfiken på en konformad locktång just för att det känns skonsammare för håret. Man drar ju liksom inte på håret utan lägger håret runt konen och håller så en liten stund.

 

Ska försöka (!) hitta lite studiemotivation till innan jag åker och hämtar Idun hos farmor och Aston på förskolan. Skulle vilja åka till plantagen för att handla någon växt och kruka till trappen på framsidan men vette tusan… Black friday har ju spårat helt. Läste även Black week (!!!) någonstans. Vaddå krama ur så mycket det bara går haha… Nä, älskar motvikten till denna hetsiga tid (som för bara några år sen dessutom var väldigt osvensk) där man istället för att shoppa saker ska skänka pengar. Sen är det klart, att behöver man köpa något ska man ju såklart passa på när man kan få det billigare. Motsägelsefullt att skriva så efter att ha visat upp min senaste shopping kanske haha? Men till mitt försvar så är det flera ÅR som jag funderat på en sån här locktång och plattången jag pratar om köpte jag när jag var 17 tror jag (den stannar dock kvar den med) … 😉

 


Kommentarer


  1. Inne hos Ina 23 november, 2018 on 14:52 Svara

    Jag blir alldeles matt av alla mail och sms som fått mina i korgar att svämma över, och lite äcklad faktiskt. Vi konsumerar som galningar. Jag tror att jag tänker som du, att man ska tänka efter innan man köper något och bara köpa sånt man vill ha. Jag är inte helt emot att shoppa, men med eftertanke 🙂 Ha en trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna