VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FAST I VABBTRÄSKET

Vi fortsätter att vara hemma med Idun på dagarna. Idag var det min tur hela dagen men jag fick faktiskt sitta och transkribera någon timme på förmiddagen medan hon pärlade/ritade/tittade på netflix. Den tjejen är riktigt självgående, har alltid varit. Sen åt vi lunch på Burger King och efter det var hon med mig ute i gymmet. Tur att hon är väldigt lugn av sig som klarar av att missa stimulansen på förskolan, både Elion och Aston hade bokstavligen klättrat på väggarna av att vara hemma från skola och förskola i två veckor (vågar knappt ens tänka den tanken haha, hjälp liksom).


Men två veckors VAB kunde ändå inte komma mer lägligt, nu när jag skriver c-uppsats är jag ändå väldigt flexibel vilket har gjort att vi kan pussla bättre än någonsin för att vara hemma med Idun. De dagar jag har haft möten på jobbet eller inbokade intervjuer har Mange jobbat eftermiddag/kväll och farmor ställer också upp en del den här veckan. Men det ska bli skönt att komma in i vanliga rutiner på måndag igen, alltså jag är så tacksam över att ha förskolan i våra liv! Aston har gått dit de flesta dagar även om Idun varit hemma, det är bara för att åka till farmor han har velat hoppa över förskolan. Däremot känner jag fortfarande att det bästa är att kombinera jobb och vara hemma, alltså inte jobba 100 %. Är väldigt nyfiken på vilket jobb jag kommer få till sommaren. OM jag får jobb till sommaren hehe, plötsligt är det inte lika stor brist på socionomer längre. Inte här i alla fall. Det är skillnad på för ett år sen när det fanns hur många tjänster som helst ute. Kändes det som i alla fall. Kanske mest för att det låg ute flera tjänster som JAG hade velat söka haha. Det känns fortfarande som att jag var menad att gå i min förra klass, om man ser det till det yrkesmässiga, nu blev jag ju föräldraledig i 1,5 år pga. två världsbästa anledningar. Men men, det ordnar sig nog. Det blir inte alltid som man tänkt sig, men det blir oftast bra ändå och till och med ibland även ännu bättre 🙂


 IMG_3438

En annan världsbäst anledning som också pausade mitt yrkesliv i ungefär 2 år var den här lille tomtenissen. Men jag kommer aldrig någonsin ångra att jag varit hemma mycket med mina småttingar. Jag är övertygad om att jag kommer hinna jobba och utvecklas så mycket jag vill när de blir större.


Kom att tänka på den här decemberdagen för snart nio år sedan när jag tänkte på att julen är nära. Minns ni att jag fotade månadsbilder på Elion? Detta var 6:e december 2009. Fotade varje månadsdag upp till ett år. Något jag inte gjort med de andra två men å andra sidan känns det ändå mysigt att det är Elions grej liksom.


Nehä, tillbaka till transkriberingen! Mange kom hem och de andra två barnen likaså så det är väl lika bra att passa på… Ville mest bara kika in och säga HEJ till er ♡Kommentarer


 1. Elina 22 november, 2018 on 18:00 Svara

  Transkribering är så jäkla tradigt! Ingen bra arbetsposition heller, jag fick väldigt ont i höger tumme och fick ha bandage ett tag ?? men ändå kul att lyssna igenom!

  • Evelina 23 november, 2018 on 07:22 Svara

   Verkligen!! Visste att det skulle ta tid men kom igeeen ?? såå tradigt ja! Haha stackars din tumme ?❤️Men om man ska se det positivt, ändå skönt med något som inte kräver att man tänker ändå, vad annars i studierna funkar så ??

   • Elina 23 november, 2018 on 20:11 Svara

    Ja det var verkligen en fördel! Att slippa tänka så mycket. Men det borde gå liiiiite fortare iaf ??

 2. Frida 22 november, 2018 on 19:32 Svara

  Tänk att det är 9 år sedan du tog bilden på lilla nissen! Kommer så väl ihåg de bilderna. Inser nu hur länge jag har följt din blogg!
  Hoppas ni har en riktigt bra kväll!

  • Evelina 23 november, 2018 on 07:23 Svara

   Åh vad häftigt att du hängt med så länge! ❤️?? trevlig helg! Kram

 3. Emelie Franzén 24 november, 2018 on 06:58 Svara

  Så mysigt! Minns varje månadsbild med Elion, det var då jag började läsa din blogg 🙂

  • Evelina 24 november, 2018 on 08:57 Svara

   Åhh ❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna