VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SJUKSTUGA IGEN

Dagen började alldeles för tidigt, med tanke på att Idun i princip gråtit i sömnen hela natten. Hon har mumlat vid några få tillfällen att hon har ont i öronen men sen när jag frågat om det säger hon bara tvärnej. Vet inte om det är det där med att hon helst vill hålla det jobbiga för sig själv? En annan VILL ju att hon ska berätta om det är något som tynger henne. Försökte förklara på morgonen att det som är bra med en familj är att man kan berätta om allt och även sånt som känns jobbigt, eftersom vi då kan hjälpa varandra. Man kan kort och gott säga att Idun inte är en person som klagar i onödan! Lilla gumman… 39,3 grader i feber också och vägrar allt vad medicin heter. Försökt smuggla ner brusalvedon i både bubbelvatten och pepsi men hon känner verkligen minsta lilla som smakar annorlunda. Men hon äter i alla fall isglass och dricker sånt som inte är ”förpestat” med alvedon så hoppas det räcker tills det vänder.


Aston lämnade jag på förskolan påväg till min skola. Han ville dit och leka och det känns bara bra så att Idun får chans att vila upp sig. Idag hade jag och Sandra handledning och sen var vi några timmar på biblioteket för att leta böcker. Sen åkte jag hem och tog en lugn stund i soffan med Idun och Mange, men nu tänkte jag vara effektiv en stund till. Ska in till stan sen igen för en laserbehandling av tatueringen jag håller på att ta bort.Igår hade jag den här stjärnan till pluggsällskap. SÅ SÖT. Han får gärna följa med alla gånger. Sa att vi gärna är hundvakt om de vill också haha. Blev lite glad när Sandra sa att han ofta är skeptisk till nya människor och brukar bli orolig och morra då, men mig gick han direkt fram till och visade att han tyckte om mig. Man kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet 🙂


KramkalasKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna