VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN OM DAGEN

Ny vecka och jag njuter fortfarande av lyxen att få det bästa av alla världar i en alldeles lagom dos. Pluggtid som är roligare än på länge när man får både välja och styra fritt, jobb någon dag i veckan, mycket tid med barnen och lyxen att kunna träna dagtid.

 

Jag glömmer att kika in här vissa dagar, och att jag har fått en sådan inställning till bloggen känns också bra. Efter mer än 11 år har jag liksom avdramatiserat dess betydelse i mitt liv och känner att jag bara bloggar när jag känner för det. Tidigare var det ofta så att jag tänkte i blogginlägg och fotade för att ha material till bloggen. Nu skriver jag enbart när lusten finns och jag fotar av en ännu bättre anledning, nämligen för mitt privata. Det känns väldigt bra att barnen inte längre syns på samma sätt i bloggen framför allt. OCH jag står fortfarande för det jag skrev om för ett tag sen, att det gör mig illa till mods att sociala medier har spårat lite enligt min mening och nu till största del är otroligt utseendefixerat. Jag kan inte riktigt känna att jag vill tillhöra den världen som retuscherar allt till någon orealistiskt eller som visar upp sponsrade plastikoperationer eller botoxanvändande. Visst är jag också ytlig, till viss del och var drar man gränsen? Vem har rätt att säga var gränsen går för när det blir för ytligt? Men jag kan bara gå på min magkänsla och den har gjort att jag nu har hamnat här. Jag vill fortsätta blogga för att det känns kul men jag vill vara noga med vad jag bloggar om.

 

I söndags firade vi pappan i vårt hus med en liten present. En nycklelknippa i läder från byRavn. Ja jag håller med er som tycker att man inte ska behöva en speciell dag för att visa uppskattning, MEN jag gillar att göra båda delarna haha. Överraska med presenter både när det är förväntat och inte.

 

 

img_9675-1024x768

Igår efter en intensiv jobbdag gick jag, Elion, Karro och Elion på medlemskväll på Filmstaden. Vi såg Sune vs. Sune och det bjöds på popcorn och dricka! Jätterolig film och kul att se min f.d. bloggkollega Lofsans Baxter i Håkan-rollen. Bästa insatsen i filmen skulle jag säga 🙂

 
 

img_9678-1

Idag tog vi en lugn morgon. Även om Aston väckte mig vid 06.13 så ääälskar jag att få vakna till i lugn och ro. Jag läste lite halvt i Katrin Zytomierskas Bucketlist medan de små tittade på barnkanalen. Kvart i nio ville dom gå till förskolan så då gjorde vi det!

 

Nu väntar examensarbeteplugg med Sandra fram tills jag ska hämta Elion för tandläkarbesök.

 

KRAM

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna