VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
I annonssamarbete med GötaEnergi

PÅMINNELSE – HÅLL KOLL PÅ HUSHÅLLSKOSTNADER

När jag flyttade till min allra första lägenhet vet jag att jag gjorde som man ”brukar”, som ”alla andra gjorde” med mycket. Följde strömmen liksom. T.ex. när man valde elbolag och tog det ”gamla vanliga”, det vanligaste i kommunen helt enkelt. Men när man har ett eget boende har man ju faktiskt möjligheten att välja elbolag, något som kan leda till att man sparar pengar. I alla sammanhang där du är kund och betalar för en tjänst eller produkt är det smart att inte bli för bekväm utan hålla sig uppdaterad genom att då och då stämma av vad man betalar för, och vad samma sak skulle kosta hos konkurrenterna. Det är alltså viktigt att jämföra olika elbolag för att hitta det alternativ som passar dig bäst, något som kanske är lättast att ta tag i när man ska flytta, men faktiskt så kan du göra det när som. Självklart vill man att ett eventuellt byte ska gå så smidigt som möjligt, så att elbolaget gör som GötaEnergi och hjälper dig med det praktiska med byte av elbolag är att föredra. Något annat att tänka på nu inför vintern är att du hos GötaEnergi kan binda dig till ett lågt elpris över vintern, då elförbrukningen och då också kostnaden brukar skena iväg.

 

 IMG_9954IMG_9956

Höst och vinter = mer tända ljus men också mer tända lampor

 

IMG_9972IMG_9933

För övrigt ääälskar jag våra nya mörkgröna sammetsgardiner! Tycker att de är otroligt mysiga tillsammans med rosa och guldiga detaljer. Lite konstigt det där ändå, att jag har vitt guld som smycken men när det kommer till hemmet trivs jag bättre med gult guld. Kanske det kommer till smycken med tiden också, men det kan man ju hoppas att det inte gör med tanke på förlovningsring och vigselring i vitt guld. Å andra sidan kommer jag nog alltid känna att diamanter alltid kommer fram bättre tillsammans med vitt guld, även om gult guld också är väldigt fint.

 
 

 

 


Kommentarer


 1. Marie 7 november, 2018 on 21:37 Svara

  Så mysigt med sammetsgardiner. Är det i vardagsrummet? ?

  • Evelina 7 november, 2018 on 21:45 Svara

   Visst är det ? ja det är i vardagsrummet ?

 2. Elin 7 november, 2018 on 23:44 Svara

  Alltså älskar inläggen du skriver där du ‘svävar iväg’ lite i tankarna om du förstår hur jag menar. Igenkänning deluxe på den!
  När man sitter och pratar med en kompis om allt och inget och börjar prata om en sak men alltid slutar med nått heelt annat och typ glömmer vad man tänkte berätta först ?☺️
  Kram ?

  • Evelina 8 november, 2018 on 06:39 Svara

   Hahah vilken tur ???? Om jag ska tänka varför så blir det nog oftare så nu när jag inte skriver lika många inlägg som förr. Lika många tankar som ska ut på mindre yta typ ?☺️
   Kramar

   • Elin 8 november, 2018 on 22:55 Svara

    Ja kan tänka mig det ☺️ Som sagt, typ som när man får lite egentid med en kompis och det känns som man sätter igång ett osynligt stoppur när man ska hinna prata ikapp om allt som hänt sen sist ‘klara färdiga gå’ typ ???

    • Evelina 9 november, 2018 on 07:55 Svara

     Precis ??

 3. Jennifer 8 november, 2018 on 07:27 Svara

  Vilket bra tips, det är nog många som bara följer med strömmen utan att kolla upp noggrannare.
  Och jag bara måste fråga vart du hittat den där elefanten, så himla fin!?

  • Evelina 8 november, 2018 on 10:12 Svara

   Ja det tror jag också! Samma med försäkringar, man kan tjäna massor på att jämföra olika försäkringsbolag.
   Elefanten köpte jag på Gekås i Ullared (i somras), vet inte alls om den finns på fler ställen tyvärr.
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna