VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NIO ÅR SOM MAMMA

img_9598

Idag har jag varit mamma i nio år! En titel jag ska göra mitt bästa för att förtjäna varje dag i resten av mitt liv.

Vi började med våffelfrukost innan skola och förskola, förberedde smeten igår kväll så var bara att börja grädda på morgonen. Elion fick öppna en valfri present på morgonen med. Sen skjutsade jag barn till respektive plats och mig själv till högskolan. Möte med vår handledare innan kursintroduktion. Examensarbete here we come!! Så coolt.

Födelsedagsbarnet hade istället för restaurangbesök önskat fotbollsträning och middag + tårta hemma. Pappa Fredrik och farbror John kom också. Det känns fint att vi kan fira högtider och födelsedagar tillsammans för man riktigt ser hur Elion skiner upp. Jag vet att det är långt ifrån alla som kan göra så, men kan man så är det värt att testa. Oavsett uppbrott så tror jag mycket på att visa att man kan fortsätta vara vänner även om en relation tar slut. Att det blir en annan typ av relation, men att man kan fortsätta vara snälla mot varandra. Nu vet jag ju att vi tar det ganska långt men för mig skulle det inte finnas något annat och jag är glad att Mange har förståelse (det är ju ändå han som kommer ”utifrån”). Kommer aldrig glömma när jag och Mange var med Fredrik på en lägenhetsvisning för många år sen. Jag var gravid med Idun och Elion var också med. Mäklaren frågade något om bebisen i magen tror jag och då kom det ju fram att den andra mannen som var med var pappan och efter lite följdfrågor skrattade mäklaren bara och frågade om vi firar jul tillsammans också. Det gjorde vi inte då, men förra året åt vi faktiskt jullunch tillsammans, för att få ett bra ”julbyte” för Elion. Något som jag gärna fortsätter med ifall det klaffar i övrigt (julfirande kan vara lite pusslande).


Prinsesstårta är Elions favorit så det köpte jag en när jag slutade för dagen. Jag är inte så förtjust i tårta egentligen, men denna från ICA MAXI var såå god! Sen var det dags för ännu mer paketöppning. Mina svärföräldrar, Elions bonusfarmor och bonusfarfar kan man ju säga, var också här och lämnade paket. Lycklig 9-åring minst sagt!När minisarna somnat, senare än vanligt, invigde vi en av Elions presenter. Vilka barndomsminnen med plockepinn! Mysigt att spela spel tillsammans!


Nu ska vi titta på Brottsjournalen där de går igenom ett mord som begicks i närheten av vår stuga förra hösten. Detta visste vi om skulle visas ikväll och är anledningen till att vi tittar, men så visade det sig att de också ska prata om läkaren i Malmö som förgiftade sina patienter, varav en var Manges gammelmormor ? Två kopplingar i samma program med andra ord, vad är oddsen för det liksom?!Kommentarer


 1. Elina 7 november, 2018 on 12:01 Svara

  Men Gud!! Såg bara början av programmet. Överlevde hon? ?

  Och stort grattis till Elion ??

  • Evelina 7 november, 2018 on 12:22 Svara

   Nej det gjorde hon dessvärre inte… 🙁
   Tack snälla! <3

   • Elina 7 november, 2018 on 19:39 Svara

    Åh vad hemskt och sorgligt att höra ?❤️

 2. Marie 7 november, 2018 on 16:39 Svara

  Först och främst stort grattis Elion! ?☺️⚽️ Kan knappt förstå att jag ”hängt med” på bloggen sen dess han föddes. Få bloggar som man följt så länge.

  (Men huvaligen, förgiftat!? Stackars, stackars gammelmormor och närstående förstås)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna