VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ATT KÄNNA ATT LIVET ÄR I BALANS

Just nu är livet i balans. Försöker njuta av det för jag inser att det förmodligen inte kommer kännas så om några veckor eller kring jul, när vi är i slutfasen av examensarbetet (c-uppsatsen) hehe… Men nu, NU, känns det som att livet hinns med på alla plan. Bara det att jag hinner träna på ett helt annat sätt när det är hemmaplugg. Ska verkligen försöka ta vara på det nu de här sista månaderna innan det är jobb på bortaplan för hela slanten igen. Är så nyfiken på VAR jag kommer jobba sen!? Jag håller tummarna för att det finns plats för mig där jag har min timanställning nu, men det är absolut ingen självklarhet med tanke på att alla tjänster är tillsatta just nu.

 

Att hinna med att ta omvägen hem från förskolan… Det är också himla lyxigt, att få möjlighet att rensa tankarna innan dagen kickar igång på riktigt. Och, bör nämnas, detta efter en lugn morgon hemma eftersom de små lämnas först vid halv nio när jag pluggar hemma.

 

 

 

 


 

Det som känns jobbigast just nu men som inte är speciellt jobbigt alls utan mest roligt är att förbereda inför Elions kalas på lördag. Okej det jobbigaste är nog att baka tills dess, jag brinner väl inte direkt för att baka om jag säger så haha. Ett gäng 9-åriga killar kommer hem och det är första gången som vi har ett barnkalas hemma faktiskt. Vi har planerat en tipspromenad, sen fika och sen gå till den stora ängen bredvid oss för en fotbollsmatch (här kommer Fredrik in i bilden också, fotbollstränare som han är hehe). Under tiden de spelar ska jag smyga ut i skogen bredvid och gömma små godispåsar så de får avsluta med en liten skattjakt. Blir nog bra va? 🙂

 

Ha BÄSTA dagen!
 
Kram

 

 


Kommentarer


  1. Elina 8 november, 2018 on 20:08 Svara

    Råkade nog skicka i förväg, kanske lika bra, känns som att den var på väg att bli lång? Hursom ser framemot att dottern nästa år också blir tio och då kan ha kalaset utanför hemmet ? Sen i år när äldste fyller elva så har jag och en kompis, som också har ett barn som fyller år typ samtidigt, bestämt oss för att ta våra (sammanlagt fyra äldsta) barn och fira med en heldag. Alltså bio, lunch och bowling. Kul för oss allihop, inte bara för barnen ??men sen börjar ju barnkalas-karusellen igen snart, då de små kommer upp i åldrarna… kanske tycker man att det är skoj igen, efter en liten paus? ?

    • Elina 8 november, 2018 on 20:10 Svara

      Näe okej, första halvan av kommentaren försvann!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna