VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MIN HELG

Fredag:

Efter en något svettig förmiddag blev dagen bara bättre och bättre. När Mange kom hem, gjorde en drink, lagade middag och lät mig läsa i soffan medan barnen kollade Netflix…. DÅ kände jag hur ljuvligt livet är, hur ljuvligt mitt liv är. Älskar verkligen livet vi livet med undantag för en sak. Skulle önska mindre renovering och bygge ?
Lördag:

Började med sovmorgon, sen åkte Mange till stugan. Jag och minisarna gick och handlade inför lunchen när min lillasyster och Leon skulle komma till oss. Det blev några timmar tillsammans och jag känner att vi helst ska ses varje vecka! Nu är det två veckor sedan vi såg och Leon hade typ lärt sig sitta själv! Okej inte riktigt, han är knappt fyra månader, men han liksom sitter när man håller honom. Varit en tuff vecka för lillasyster med familj, deras svansbarn Shakira blev påkörd av en bil men hade änglavakt och fick komma hem efter någon dag på intensiven ?

Söndag:

Sovmorgon för mig igen! Lyx. Mange sa det så bra – han sover på kvällen och jag på morgonen. I veckan har han somnat i soffan mellan 20-21 liksom haha. Sen åkte han till stugan igen, det är hög växel i nu för att få den där 150 kvm altanen klar snart. Sjukdom har gjort att han inte varit där på någon vecka nu. Jag grillade, vi åt, barnen lekte och sen åkte vi hem när det bökade skymma. Jag och minisarna var inte med hela tiden, vi skjutsade upp Mange och åkte hem i några timmar. Då tränade vi bland annat, de tycker det är så kul att vara med i gymmet och ha ”disco” ???


Pergolan, staket och insynsskydd börjar ta form ???Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna