VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN SHOPPINGDAG MED SVÄRMOR/BONUSFARMOR

Det blev en heldag i Ullared med svärmor och Elion igår. Halv nio hämtade vi svärmor, åkte vidare till mormor Maria där Idun och Aston skulle vara över dagen. Vid 11 gick vi in på gekås och halv sju åkte vi hemåt hehe. Och då hade vi ändå inte gått på alla avdelningar. Alltså så stort det är. Och att handla julklappar och födelsedagspresenter till tre barn blir rätt dyrt även om man inte köper ”så mycket”. Okej då, jag köpte ju en hel del heminredning, köksutrustning och även en del till mig. Många bäckar små 😉

 

Bockade av allt på min att-köpa-lista utom konlocktången, men det beställde jag en idag. Jag är mest nöjd över att äntligen ha hittat en fin vinterjack som satt bra (et blev en längre, svart med skärp i midjan och fluff vid nacken och på huvan). Och alldeles ljuvliga fodrade skinnhandskar, både fingervantar och tumvantar. Svärmor köpte mest julklappar och vi båda kämpade på med att smussla ner några grejer till Elion som inte han skulle märka haha.

 

 

Elion som hade haft fotbollsskola tre dagar i rad hade trötta ben redan från start, så jag tror att med facit i hand hade han kanske ändå inte velat följa med 😉

 

Idag är jag hemma med alla barnen. Hade tänkt en mysig hemmadag med bara skratt, kramar och kärlek, en sån där genomharmonisk dag ni vet. Jag fattar inte varför det när alla tre är tillsammans oftast inte går många minuter förrän det är det ena eller det andra. Det bråkas och retas. Självklart finns det bra stunder också (och många av dom!), men emellanåt känns det som att jag blir gaaalen av att ”hela tiden” behöva påminna om hur viktigt det är att vi lyssnar på varandra och är snälla mot varandra. Är det för att få uppmärksamhet? Det är ju när de leker själva som det blir så. Eller är det helt enkelt såhär mellan syskon? Känns ju som man vill dra av sig håret i ren frustration ibland…

 

 


Kommentarer


 1. Marlene 2 november, 2018 on 13:31 Svara

  Våra tre är i åldrarna 9, 7 och 5 och jag sliter mitt hår varje dag! Haha. Det är konflikt på konflikt, de skriker, slåss och medvetet jäklas med varandra jämt. Men så ibland, uppstår dom där fina stunderna då hjärtat smälter. Där dom är omtänksamma, kärleksfulla och verkligen visar hur mycket dom tycker om varandra. Hur jobbigt det än är ibland så vet jag av erfarenhet att syskon är det bästa som finns. Den finaste gåvan. Och jag vet att dom kommer få ut mycket av varandra i slutändan. Jag kan inte med ord beskriva hur värdefull min bror är idag! ❤️

  • Evelina 2 november, 2018 on 14:18 Svara

   Ja håller med, alla bra stunder väger så otroligt mkt tyngre som tur är ?❤️❤️❤️

 2. Sandra 2 november, 2018 on 13:31 Svara

  Exakt en sån förmiddag har vi haft. Tjat, gnäll och bråk.. så tråkigt men nu har vi pratat och tummat att vi börjar om och tänker på att vara snälla mot varandra. Syskonkärlek..

  • Evelina 2 november, 2018 on 14:17 Svara

   Haha samma här ? Eftermiddagen har börjat något bättre iaf ???

 3. Anna 3 november, 2018 on 07:32 Svara

  Åh, kul med Ullared! Ska dit på måndag, tjoho! Vad köpte du i julklapp till Idun och Aston? Några bra tips? Kram!

  • Evelina 3 november, 2018 on 08:08 Svara

   Vad kul! ?
   Idun får ett doktor mcstuffins-kit, med läkarväska och undersökningsgrejer, ett frostmemory och någon grej man ska sätta i vatten så blir det en enhörning ??
   Aston får Greta gris-figurer, en mjuk herr Nilsson ? ett djurmemory och också en sån där grej man ska sätta i vatten så det blir en hare ?
   Farmor köpte bl.a ett barbiedocksset (fast sindy) med huuur många klänningar som helst till, till Idun (för ca 100 kr!!?) och en verktygslåda med verktyg plus Greta gris-bil till Aston
   Andra tips är böcker, pärlor, underkläder, geomag, spel… hoppas du hittar massa kul ???
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna