VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NI SOM VET NI VET

Ni som gillar Ullared och gekås, ni vet. Känslan när man spontanbestämmer sig för ett besök. Jag ska ta dit min kära svärmor som inte har varit där på över 30 år haha, vilken uppoffring va 😉 Och Elion ska följa med också. Så det blir mycket win-win med det besöket – svärmor får en upplevelse, jag och Elion får göra något tillsammans, jag får julklappar och annat smått och gott handlat… Och som grädde på moset ska Idun och Aston släppas av hos mormor och morfar på vägen, vilket båda parter ser fram emot väldigt mycket. De senaste kvällarna har jag kollat igenom gekåsbloggen och deras instagram för att kolla vad som finns i butiken och det verkar finnas mycket fint.

 

 

Det jag har på min att-köpa-lista är bland annat:

 

-sammetsgardiner

-julpynt

-säkert massa andra inredning

-julklappar till Idun och Aston

-kanske även Elion men svårt när han är med

-en konlocktång (men vilken storlek ska man ha?)

-oliva ansiktsrengöring

-nagellack

-kalsonger och trosor till minisarna

-tunna vantar till alla barnen

-adventskalendrar

-eventuellt vinterjacka till mig

 

 

 

Men först, bli klar med examinationsuppgiften vilket är planen för dagen. Alltså det känns så konstigt att nästa kurs är kandidatuppsatsen! Fattar verkligen inte att jag snart har tagit mig igenom en utbildning på 3,5 år… Sandra är på ingång och det är ju för bra att hon hellre vill sitta hemma hos mig haha. Ska tända en brasa också så vi får det extra mysigt. Att lyxa till det man kan är sällan fel!

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna