VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HÖSTLOV!

Det är så skönt att svärmor bestämde sig för att inte åka till Spanien igen. Hon pratade nämligen om att åka ner redan två veckor efter att hon kom tillbaka senast haha. Tydligen brukar hon åka så på hösten säger hon men det minns jag faktiskt inte. Älskar att som idag kunna lämna minisarna där för ett par timmar istället för på förskolan. Jag tycker på riktigt att vi har bästa förskolan i världen och skulle aldrig någonsin byta, men för mig betyder det väldigt mycket att ha en farmor som också vill ha dom mitt i veckan när det finns tillfälle (dvs. när hon är i Sverige haha).

 

Under tiden de små lekte med farmor så putsade vi på det sista på examinationsuppgiften innan jag tränade (ja idag igen, hej mitt nya liv!). Därefter åkte jag till fotbollsklubben där Elion hade sista dagen på fotbollsskola, vi hade bestämt lunchdejt! Det är egentligen Fredriks vecka men han måste ju jobba och det måste inte jag 😉

 

Önskar ibland att jag skulle ha en  i livet som Elion känner för fotboll. Å andra sidan kände jag så för hästar när jag var yngre. Nu har jag ”bara” mina barn och familj som passion 😉

 

 

Vi brukar ta en lunch bara han och jag när han har lov eller studiedag. Det känns som något vi behöver, eftersom Elion faktiskt bara bor halvtid med mig. Att få egentid med honom är värdefullt!

 

Vi planerade Elions kalas som ska hållas nästa helg. Skrev inbjudningslista, skickade inbjudnings-sms (smidigare och miljösmartare!), planerade vad som ska bjudas på, aktiviteter… Första gången vi ska ha kalas på hemmaplan, får se hur det går med tio helvilda killar hehe.

 

Nu tar vi höstlov på riktigt! 🙂

 


Kommentarer


  1. Lina 31 oktober, 2018 on 20:47 Svara

    Varifrån är blusen?

    • Evelina 31 oktober, 2018 on 21:49 Svara

      Kappahl ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna