VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ENKEL I MATEN?

Jag är rätt enkel av mig med maten, tycker jag haha. Frågar du Mange tycker han att jag är suuuperomständlig men det är bara för att jag ”äter med känsla” eller vad han brukar säga. Att jag tänker efter vad jag vill äta, det jag är sugen på, och då vill jag bara ha det. Han äter mer bara det som finns. Men det jag menar med enkel är att jag inte vill ha speciellt fancy mat. Äter i regel hellre fläskfilé än oxfilé om jag ska hitta en jämförelse. Dagens lunch var en riktig jackpott – äggröra med lite strimmlad pepparsalami och naturell kvarg med hallon. Såå gott efter ett rygg- och armpass i gymmet!


Kommentarer


  1. Hanna 31 oktober, 2018 on 12:34 Svara

    Vilken god lunch! 🙂

  2. Mikaela 31 oktober, 2018 on 18:06 Svara

    Jag är exakt likadan.Äter helst det jag är sugen på för stunden.Min man däremot han tycker allt är gott oavsett vad jag lagar ? Finns nästan ingenting han inte äter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna