VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MONDAY MORNING




Ah, ljuvligt att få gå till jobbet igen! Ny vecka och nya ärenden. Det är alltid väldigt spännande, nya möten och nya historier. Jag har alltid drömt om ett yrke där jag får ta del av människors liv och berättelser. Var inne på att bli frisör ett tag eftersom jag tänker att man får höra väldigt mycket då (plus får utlopp för sin kreativa sida förstås). Ja det får man väl överallt där man träffar människor, mer eller mindre. Men att gå in på djupet brinner jag verkligen för.


Förra veckan var så otroligt mysig och fin trots sjukdom i hela familjen och huset. Säkert mycket pga. att det kändes bra att träffa mamma. Speciell vecka minst sagt, att mötas efter så lång tid. Den här veckan blir också bra! Vi ska jobba på med sista examinationsuppgiften för kursen imorgon, så vi förhoppningsvis blir klara. Sen väntar C-uppsatsen, men först ska jag ha lite höstlov med mina små älsklingar. Och Ullared med svärmor och Elion! Och i helgen mys med Leon och lillasyster bl.a. det märktes även på jobbet att det är höstlov, många som flexar eller är lediga.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna