VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VI SLAPP INTE UNDAN

Det märks vem som nattar vilket barn här hemma, i alla fall om man ska gå efter vilken sjukdom jag och Mange fick. Mange fick feber natten till fredag, vilket ju Aston haft tidigare under veckan. Igår fick jag magsjuka, vilket Idun hade i mitten på veckan. I och för sig hade hon feber också (den enda hittills som haft både sjukdomarna) så vi får väl se om den väntar mig eller om jag slipper undan. Tack och lov var det en väldigt mild variant av magsjuka som mest bestod av kramper i magen, illamående till och från men inga spyor för min del. Men det blev ändå en heldag i soffan för min del. Idag mycket bättre, så nu sitter jag med min nästa examinationsuppgift med förhoppning att bli klar innan fredag (när deadline är). Skulle väldigt gärna vilja ta fredagen helt ledigt nämligen. Mange är med minisarna i stugan, bryggan skulle tas upp och de små var i stort behov av att leka av sig ute efter större delen av veckan inne.


Det är tur att man trivs bra i sitt hem när det blir sjukdomsvecka. Även om det finns massor jag skulle vilja göra men som får vänta tills den stora renoveringen så nöjer jag mig med små förändringar så länge:


IMG_9751   IMG_9758

Jag har äntligen hittat THE vägghylla som fattades på väggen mellan tavlorna och skåpet 🙂


Hittade den här, till ett riktigt pangpris dessutom.


Just det, i fredags kväll (kom hem strax efter 23) stod jag och massa andra föräldrar i garderoben på Elmia konsert och kongress, till förmån för våra älskade söner och deras fotbollsklubb. Det var Lisa Nilsson som spelade och jag behövde inte komma dit förrän mitt i eftersom Fredrik stod i början. Men vilka minnen det blev för mig som jobbade i garderoben på Harrys när jag var 18! Minus fulla människor nu då haha. Jag minns speciellt väl när man förbjöd rökning inne på krogar, det var mitt i den vevan jag jobbade där. Fram tills dess stank man cigarettrök när man kom hem vid 04-05 på morgonen. Efter det kände man istället spylukten inne på krogen, men slapp röklukten när man kom hem haha. Tänk vad tiden går och tiderna förändras. Jag hoppas på ett totalt rökförbud i framtiden! Finns absolut inget bra med rökning om ni frågar mig. Det är väl inte ens någon som tycker att det är gott att röka första gången (ja jag har testat, en gång)? För godis kan ju också ses som ett gift om man ska vara hård, bara det att det ju smakar gott.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna