VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

IT’S ALL ABOUT THE LEO

Idag är en dag som jag har längtat efter hela veckan! Jag och Mange ska få ett barnfritt dygn eftersom de små ska sova hos farmor och farfar, och pga. det har jag bestämt mig för att bara plugga halvdag. Innan de lämnas över vill jag göra något roligt med dom och tanka minimys 🙂


Så planen för dagen är att plugga effektivt, träna snabbt på lunchen för att sen hämta dom på förskolan. Sedan går vi till ”farmor och farfars” lekpark och har med oss picknick. Jag har frågat om farmor vill möta upp oss där och sen tänker jag att vi går hem till dom, dit Mange får komma efter jobbet för att hämta mig och säga hejdå till minisarna. Nu på morgonen har vi packat väskorna för övernattning och stekt pannkakor till vår picknick. Man får vara tidseffektiv när man vill hinna med allt och lite till.Vet inte hur det är med er men jag blir lite avis på Iduns nya jacka från Jollyroom. (Vi) älskar leo! Idag när vi gick upp var det 4 minusgrader och ni ser ju ljuset… Magiskt vackert!


Igår fick jag en rensarimpuls och kollade samtidigt igenom samlingen av Elions gamla ytterkläder och skor. Dessa som Idun har på sig är därifrån, och Aston fick ärva Iduns höstkängor från förra året. Tänk att Idun snart är lika gammal som Elion var när han träffade Mange första gången!? Han var nästan 3 år och 11 månader, det blir Idun i februari så några månader kvar men ändå. Vi brukar säga att snart finns det inget glapp på barnålder där Mange inte har varit med. När vi träffades var det ju ett glapp från nyfödd och till 3 år och 11 månader. Känns jättekonstigt faktiskt, att Elion var sådär liten när vi träffades! DÅ kändes han jättestor haha. Om tre veckor fyller han 9 år!


Fredagskramar!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna