VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MORNING!

Godmorgon!

 

Idag efter jag lämnat minisarna på förskolan tog jag omvägen hem för att vakna till. Kanske borde borstat håret innan jag gick hemifrån ser jag nu haha. Men seriöst, mer ofixat, mer oretuscherat och färre filter i sociala medier! Orkar inte den ytlighet som är överallt…. Alla sponsrade skönhetsoperationer inte minst, usch. Jag är inte emot ingrepp, absolut inte, om det är ordentligt genomtänkt. Men jag tycker inte att man ska göra reklam för det, dvs. försöka sälja in det hos andra (och då ofta unga tjejer). Inte få det att framstå som vilken vardaglig handling som helst! Det finns massa risker med alla ingrepp så det är inget man ska ta ”lätt” på. Jag hoppas att den här trenden som är vänder (att utseende och yta får backa i ”viktighet”) för oavsett hur trygg man är i sig själv så tror jag att man påverkas på något sätt. Mer eller mindre. Beror såklart på många faktorer, t.ex. hur ofta man är inne i sociala medier, dvs. hur ofta man utsätts för nästan orimliga krav (eftersom det mesta dessutom är retuscherat och redigerat och ibland till oigenkännlighet). När man ständigt blir matad med en perfekt yta som dessutom inte ens finns (oftast tänker man ju inte på att allt ofta inte är perfekt där under ytan) men den biten ser man ju inte och därför är den lätt att glömma bort.

 

Alltså jag är så trött idag. Helt slut i kroppen, tror träningen igår tog hårt haha. Men älskar träningsvärk och nu känner jag motivation för att ta tag i min fysiska hälsa igen! Dessutom, även om jag känner mig trött, så gör träning också mig gladare! Förenade nytta med nöje med min morgonpromenad i alla fall och planerade min dag samtidigt. Nu börjar nästa etapp och idag tänker jag att det blir mycket research, vi måste hitta passande artiklar till vårt tilltänkta ämne.

 

 


Kommentarer


  1. Therese 18 oktober, 2018 on 13:33 Svara

    Word ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna