VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ETT BARNFRITT DYGN

Barnfritt dygn då och då är såklart fint oavsett när det blir, men att ta det fredag till lördag var helt genialiskt tycker jag. På lördagen tänkte vi mer än en gång att det var söndag, så helgen blev superlång. Snacka om att maxa favoritdagarna på veckan, vi fick både partid men ändå värdefull tid med barnen 🙂

 

Jag var ju ledig större delen av fredagen men Mange kom inte hem förrän sent, och senare än det var tänkt. Men iväg kom vi till slut. Mange hade planerat kvällen fick jag veta kvällen innan, jag hade för en gångs skull inte velat planera eftersom jag inte alls visste när han skulle komma hem. Var inställd på att äta något och sen åka hem tidigt. Men han hade planerat middag och pubrunda haha. Var inte alls taggad för det till en början men Mange sa att vi ju kunde åka hem i tid ändå. Kvällen blev hellyckad, och vi kom visst inte hemma förrän halv två haha. Det visade sig att Manges bror och sambo var ute så vi mötte upp dom vilket var hur trevligt som helst.

 

 

Evelina happilyeverafter
 

Bada bing har de bästa burgarna tycker jag. Brukar äta juristen, älskar avokado och lök!

 

Haha måste berätta… Det var INTE Bada bing som var planerat. Nej Mange hade bokat ett bord på stället där vi först träffades, eller ja restaurangen som öppnat efter eftersom det stället tyvärr inte finns längre… Han hade mailat i veckan samt försökt att ringa under fredagen. De hade inte svarat men han tänkte att de kanske hade fullt upp. När vi kom dit visade sig att det var igenbommat haha! Åhh vad vi skrattade, när han väl tar tag i planerandet liksom ;).
 
 

 

Glad man 🙂

 

 

 

Precis som sist älskade jag deras rödvin och var tvungen att fråga om det. Hittade tyvärr inte på systemets hemsida? Så gick faktiskt inom en fysisk butik och frågade på lördagen sen, och tydligen kan man göra en direktimport som privatperson? Aldrig testat men kanske får göra nu då 🙂

 

 


 

När vi vaknade upp på lördagen (jag vaknade 8.10 och kände mig ändå oförskämt pigg) var det en regnig morgon. Vi som hade tänkt en lååångpromenad like old times när vi kunde gå runt större delar av hela stan och bara stanna för lunch eller middag. Men vi tog en lugn morgon med brunch och nyhetsmorgon. Sen åkte vi förbi sporthallen för att kolla lite när Elion spelade innebandycup. Sen åkte vi förbi asecs en snabbis. Sen åkte vi hem och la oss i soffan och kollade en film (hur lyxigt att göra det dagtid liksom!?). Sen åkte vi upp till ett friluftsområde för att gå femkilometerslingan (stukade tyvärr till min fot så kvällen innebar en hel del smärta) innan vi åkte hem till svärföräldrarna för familjemiddag vid 16.

 

Otroligt välfylld men ändå avslappnad och härlig dag! Och som sagt, att ha barnvakt fredag till lördag kommer vi försöka få till fler gånger 🙂

 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna