VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FROSTIG MORGON

 

Godmorgon! Fast det är ju snart eftermiddag så…. Hej och goddag istället kanske haha. Bilden är från min frostiga morgonpromenad när jag gick förbi en mysig blomsterbutik. Det är härligt att börja dagen med långpromenad! Men kallt, tre grader var det när jag körde hemifrån. Mange är hemma och vabbar idag för Idun har fått ögoninflammation. Själv är jag på skolan för föreläsning och seminarium. Sista schemalagda aktiviteterna innan tentan, så efter idag blir det tentaplugg. Igen. Känns som det var nyss vi hade tenta och ja, det är ju faktiskt bara två veckor sedan.

 

Efter skolan tänkte jag åka och kolla lite efter en ny vinterjacka till moi men jag inser att jag typ slutat gå i butiker för min egen del. Tycker det känns jobbigt, smidigare att shoppa på nätet? Men samtidigt är det så svårt med jacka tycker jag, hur de sitter och sådär så det vill jag gärna prova först.

 

Ha bästa dagen! Kram

 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna