VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BÄSTA FILMEN JAG SETT!

Woooh, suddig morgonbild men kanske fokus på tröjan i och för sig? Tips tips, 100 % bomull, från Lager 157. Ni vet ju att jag i allmänhet stör mig på att kvinnokläder sällan är 100 % bomull utan gjort av annat icke-andandes material (till skillnad mot herravdelningen där typ allt är bomull), så när jag hittar fina bomullströjor blir jag glad 🙂

 
 

Gillar även mitt nya iphoneskal från iDeal of Sweden.

 
 

Igår var jag och Karro på förhandsvisning av A Star is Born. Alltså. Jag grät som ett litet barn på slutet. Jag lyssnade på soundtracket på väg hem från jobbet nu innan lunch, och tårarna kom då med. Att jag behövde bearbeta den så mycket? Den berörde verkligen ända in i benmärgen. Så väldigt sorglig, men också SÅ. HIMLA. FIN. Ni måste se den. Måste! Bradley Cooper och Lady Gaga får båda två de högsta betygen man kan få för en filmprestation. Ja den är så bra att jag vill se filmen flera gånger till!

 

Har jobbat halvdag idag och ska gotta ner mig i soffan med två engelska vetenskapliga artiklar inför morgondagens seminarium nu. Helst skulle jag vilja sova men det går såklart inte när det finns massa skolrelaterat att göra… Bara att kämpa på, delmålet sista-tentan-någonsin är snart här 😉

 
 

Kramkalas!

 


Kommentarer


  1. Jonna 3 oktober, 2018 on 14:31 Svara

    Jag har bara hört och läst fantastiska recensioner av A Star is Born, så den måste jag se! Perfekt ju nu i höst att gå på bio. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna