VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

OH THOSE WEEKENDS

Helger. Lediga helger tillsammans. Finns det något bättre? Haha tänk att jag för några år sen trivdes jättebra med att jobba just helger. Nu när jag inte har gjort det på snart tre år saknar jag det inte. Även om det när man jobbar inom handel samtidigt innebär bra OB såklart. Fast jag sa faktiskt till M senast igår att jag kanske tar ett extrajobb i någon mysig butik sen när jag är färdigutbildad (mest på skämt), för jag saknar ändå att jobba i butik ibland. Men jag skulle inte vilja göra det heltid. Däremot tror jag faktiskt att det skulle kunna vara ett bra komplement till att jobba som socialsekreterare, där det ju till största delen ändå innebär att träffa människor i svåra situationer. Att jobba i butik och hjälpa kunder hitta ”rätt” produkt/tjänst och sälja är ju ett lättsammare jobb eller vad man ska säga, från start.

I alla fall. Ledig helg har vi haft och den har varit helt amazing!

 

 

 

 

Vi började lördagen med korvgrillning i stugan. Jag körde upp med barnen plus Elions kompis. Min pappa och Maria joinade oss för att äta och när de hade spanat in stugan åkte vi alla hem till oss.

 

 

 

 

 

Sen hade vi alltså barnvakt, tjoho! Middag på Pinchos och vi hade tur som fick ett bord. Jag bokade ett bord i fredags, men fick inget bekräftelsesms vilket jag tyckte var konstigt. Men så när vi kom dit igår sa de att jag ju hade avbokat? Då visade det sig att jag skrivit fel telefonnummer och personen som då fått sms:et istället för mig hade avbokat haha…. Lite dumt att man inte såg sitt telefonnummer när man såg övriga uppgifter precis efter bokningen, jag tog en printscreen, kände på mig att jag behövde göra det av någon anledning just då och det var ju bra. Meen, de löste alltså ett bord till oss ändå, sååå snällt!!

 

 

 

 

 

 

Därefter tänkte vi gå till den småländska kolonin (där vi hade en stor del av vår allra första dejt så lite av ”vårt” ställe) men jag frös så mycket så vi smet in på Bishops på vägen hehe.

 

 

 

 

Framme till slut! Det blev drinkar och högkvalitativ kommunikation tills vi kände att det var dags att byta av barnvakterna där hemma. Det var nog ett bra val för jag har varit tillräckligt trött idag om man säger så haha. Jag är ingen storkonsument av alkohol, brukar bli ett glas vin eller två på sin höjd ungefär. Några drinkar var alltså ovant för mig, men vi hade såå mysigt. Som vanligt. Det är ju ändå då man liksom märker att man faktiskt trivs tillsammans tycker jag, när man umgås och får chans att prata på riktigt, och bara vara. Vara kärlekspar fullt ut.

 

 

 

 

Det är ljuvligt att faktiskt hinna prata om allt man vill utan att bli avbruten, vi blir ju ofta det annars. När minisarna sover och vi båda är hemma på kvällarna hamnar vi så lätt  bara i soffan av ren trötthet. Igår som alltid när vi är utanför hemmet pratade vi om allt och inget, om resor, stugan, tatueringar…. Mange säger att han kanske ska boka en tatueringstid han också! Jag älskar ju tatueringar så det vore ju trevligt även för min del haha. Vi pratade också lite om min förlovningsring som nu äntligen är i rätt storlek och perfekt på alla vis. Eller ja har förminskat även vigselringen, båda i två omgångar och förlovningsringen behövde även några andra småjusteringar. Jag har inte velat förminska mina ringar tidigare eftersom jag varit gravid i två omgångar och inte velat att dom ska bli för tajta då, men nu med en förlovningsring som är så stor och tung i mitten går det inte att ha en lite för stor ring, då bara snurrar den. Här hade Mange kollat igenom förlovningsringen noga (så att den är bra på alla vis nu) och satte på sig mina ringar, jag tyckte det såg lite kul ut att han inte fick på sig mina ringar mer än såhär haha.

 

 

Har passat på att skriva det här inlägget medan Mange jobbade en stund samtidigt här mitt emot mig, men nu parkerade han sig i soffan så jag ska göra detsamma. Dags för film och söndagsglass 🙂

 


Kommentarer


 1. Elina 30 september, 2018 on 20:25 Svara

  Åh efter din beskrivning av er dejt längtar jag efter en med min man! Senast var ju förra dec, på hans födelsedag?! Kan det verkligen vara så?? Måste försöka ta tag i det! Men vi bor inte inne i stan, utanför Stockholm, och blir lite meck då! Lättare att liksom sjunka ned framför tvn om kvällarna… men förstår ju att man aldrig ångrar att man kom iväg! Ska smsa mina föräldrar på en gång och fråga om barnvakt tror jag…

  • Evelina 1 oktober, 2018 on 10:47 Svara

   Åh ja gör så!! Det behöver inte vara någon stor grej som tar massa tid! Någon dejt var vi bara på en mysig pizzeria, det var liksom grejen att bara komma utanför hemmet bara vi två som gjorde hela kvällen 🙂 Så om ni har långt in till Stockholm, se på möjligheter i närheten också. Kram!

   • Elina 1 oktober, 2018 on 11:41 Svara

    Fixat barnvakt till nästa fredag, alltså om lite mindre än två veckor. 😀 Glad att jag tog tag i det! Min man är dock lite kräsen vad gäller ställen, han är fd kock, så inget härute håller riktigt måttet… hehe. Men det tar inte mer än en halvtimme in till stan på kvällen när det är köfritt. Vi får sluta vara så lata med det där bara. 🙂 Kram!

    • Evelina 1 oktober, 2018 on 12:12 Svara

     Heja, vad kul!! Haha ja det förstår jag ju då. Och när man väl kommer iväg är det såklart kul att äta/göra det man vet att man uppskattar extra mycket ??
     Se restiden som ett tillfälle att umgås också! Jag älskar att åka bil med bara Mange haha, känns jättelyxigt på något vis, när man är van att vara lekansvarig åt två eller tre barn ? biltid blir också ett forum där man får tid att prata och hålla hand ☺️ kram!

     • Elina 1 oktober, 2018 on 12:45

      Det har du rätt i! 😀 Ska se det så!

 2. Madelene 2 oktober, 2018 on 20:20 Svara

  Alliansringen är sååå fin! Har själv tappat min förlovningsring så letar efter en ”ny” och det är sjukt svårt. I-landsproblem dock ?. Är ganska säker på att du visat ringarna och berättat om dem innan i bloggen men hittar inte inlägget. Så frågar istället ☺. Har du designat ringen själv eller är det en ”färdig” ring. ?

  • Evelina 2 oktober, 2018 on 21:02 Svara

   Tack snälla ☺️❤️
   Menar du förlovningsringen när du skriver alliansringen kanske? Det är den med stor sten i mitten nämligen, min vigselring är den med bara mindre stenar ☺️
   Ja jag har designat den själv och är SÅ nöjd, känns kul att ha en helt unik ring som är 100% ”jag”. Det kan jag verkligen rekommendera, att skissa på en egen ring och sen leta upp en duktig guldsmed så du får exakt den ring du vill ha ?

   • Madelene 2 oktober, 2018 on 21:58 Svara

    Såhär i efterhand menar jag nog båda två när jag tänker efter ?. Dom är galet fina båda två. Och ihop! Tack för tips och grattis till FIN ring ??

    • Evelina 2 oktober, 2018 on 22:28 Svara

     Åh tack snällaste du ❤️ och vassegod ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna