VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DEN DÄR SJÄLVKÄNSLAN

Måndag morgon och hemmaplugg. Jag hade planerat att jobba men eftersom tentan är nästa vecka och jag knappt förstår vad som är pluggbart utifrån föreläsningarna som varit hittills kände jag att det var bättre att plugga än jobba. Har ändå inga inbokade möten utan bara utredningar att skriva och det är inga deadlines som brinner i knutarna.

 

För den intresserade kan jag berätta att det nu är dags för delmoment två i den här härliga kursen med vetenskapliga metoder – kvalitativa metoder. Till en början tänkte jag att bara jag klarar kvanten så är det lugnt (fick för övrigt VG på tentan!!) men nu känner jag att detta minsann också är luddigt fast på ett helt annat sätt. Det är ju ingen statistik med i och för sig, så bara det gör väl ändå att det känns mer hanterbart hehe.

 

 

Internationella barndagen det idag och på TV4 och Nyhetsmorgon uppmärksammas det genom att prata om hur man stärker barns självkänsla. Otroligt viktigt!!!!

 

Jag har ju skrivit lite om min självkänsla som blivit knockad i botten pga min uppväxt med psykisk misshandel i så många år och den kommer jag nog få kämpa med för resten av mitt liv (även om mitt självförtroende är bra, viktigt att inte blanda ihop dessa två ord). Att stärka barn redan från start ger just starka barn som har bästa förutsättningarna för att bli starka vuxna. Starka barn som i att de vågar säga ifrån, vågar stå upp för sig själva och som älskar sig själva. Är det något jag vill ge mina barn så är det en bra självkänsla där de är sin egen bästa vän och vet att de duger precis som de är. Önskar att jag kunde kolla på Nyhetsmorgon men pluggeriet kallar som sagt.

 

 


Kommentarer


  1. Elina 2 oktober, 2018 on 16:23 Svara

    Grattis till VG! Inte förvånad ☺️?

    • Evelina 5 oktober, 2018 on 09:24 Svara

      Sötis!!! ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna