VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MINA ”JEANS”

Godlördag! Det känns verkligen som en himmelsk dag med tanke på att fredagen slutade i akut illamående för min del. Usch, kunde bara ligga i soffan och försökte fokusera på först spelet med Mange och Elion och sen någon serie i soffan. Men ni vet sådär när man funderar på om man ska ställa sig upp bara för att gå och spy och göra slut på eländet? I alla fall tycker jag att det ganska ofta brukar bli bättre bara man spyr, och inte kämpar emot. Men jag är inte gravid om ni nu hann tänka det! Tvärtom så var det precis-innan-mensen-illamående. Har även nästan alltid det precis innan ägglossning också, blä. Kvinnorkroppen har verkligen haft lite otur i lotteriet med hormoner men jag skulle ändå aldrig byta bort det om det betydde att jag inte fick bära och föda mina barn.

 

 

Jag får ofta frågan om vilka jeans jag har och svaret är i princip alltid Jegging Jane från Cubus. Brukar köpa 2-3 stycken åt gången och sen använder jag dom tills de är utslitna. Jag gillar att de ser ut som jeans men är strechigast i världen (såå sköna!), har sådär lagom hög midja och för mig med långa ben så kan man välja extra långa ben – tjoho! Jag vet att ni som har korta ben brukar klaga på att det är så jobbigt att behöva sy upp, men tänk känslan av att tyget inte räcker till och de är för korta då haha. Funkar ju med ankeljeans men med vanliga jeans – not so much fun.

 

 

Invigning! Och oborstat, halvblött hår 😉

 

Vi ska strax åka ut till stugan för att grilla korv med min pappa och mormor Maria som också kommer dit. De ville kolla hur det går där ute (har hänt rätt mycket sen förra sommaren när de senast var där haha) och sen ska de vara barnvakt ikväll. Jag och Mange ska ut och äta på stan, det ser jag fram emot väldigt mycket. Tyvärr ska det regna, jag hade även sett fram emot att gå in till stan för att förena både nytta och nöje. Tycker det är så mysigt att gå bara vi två, som vi gjorde mycket förr men av förklarliga skäl inte gör så ofta nu längre 🙂

 

 

Idun har ritat en teckning till mormor.

 

 


Kommentarer


  1. Sabina 24 februari, 2019 on 14:45 Svara

    Vad har du för storlek i jeansen? Supersnygga 🙂

    • Evelina 24 februari, 2019 on 16:56 Svara

      Jag har S/34 på dessa ? Köpte M/34 nu senast men de töjer sig rätt mkt så man ska nog välja mindre storlek om man ligger mellan två storlekar ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna