VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TRISS I BILDER

Vi startade den här fredagen med lite egentid, jag och Aston. Han hade tid på BVC för 2,5-årskontroll och fick bra ”betyg”. Mycket i framkant med språket men det visste vi ju redan haha. Vår lilla pratkvarn som aldrig är tyst, och som kan många svåra ord också. En växtspurt har han haft också och tagit ett kliv upp på längdkurvan. Både Idun och Elion har legat två steg över medel på längden sedan start, Aston ligger på 1,5 över nu ungefär.

 

Sen åkte vi och pallade äpplen hos svärföräldrarna haha. De är ju ändå i Spanien så dumt att låta deras goda äpplen ruttna bort. De har såå goda röda vinteräpplen. Som alltså kommit väldigt tidigt i år på grund av den varma sommaren.

 

Fönstershopping är ju rätt kul när man inte varit på stan på länge. Ett besök på TGR måste jag få till snart för de har ofta väldigt mycket fint, och roliga saker. Den här tvättkorgen till exempel kanske jag ska köpa till Elion i 9-årspresent haha!? Då kanske han inte slänger all smutstvätt på golvet 😉

 
 

Och ett sånt här godisställ till lördagsmyset eller födeledagskalaset?? Också på TGR (eller flying tiger heter de visst nu?)

 

 

Idag ska jag plugga hemma och då är det tända ljus (kanske brasa till och med) som gäller för att få upp värmen. Titta så fint Aston har ”pyntat” ljusen haha… Han är verkligen en liten busunge som gör att man skrattar många gånger varje dag. Det är ju tur att han också pärlar som storasyster 😉

 

Elion sa förresten det roligaste igår när han blev lite putt för att hans pärlplatta stöttes till och några pärlor kommit på vift. Jag sa att det var såklart inte kul men det är ju bara att sätta dit dom igen, att det är bra med pärlplattor att man kan göra om. ”Jag kommer aldrig mer pärla!! Även om mina barn vill pärla kommer jag inte att pärla!” svarade han. Lilla vännen liksom, så stor och ändå inte. Tänk att han fyller 9 år om drygt en månad!!

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna