VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DISKMASKINER & REGNKAPPOR

Godmorgon torsdag!


Idag väntar föreläsningsdag igen, igår jobbade jag. Haha och efter jobbdagen och middag blev det ett diskmaskinsbyte… Vi köpte ju en ny i måndags efter att vår gamla gick sönder i söndags. Men det har varit lite krångel med att få in den i vårt kök (det är enligt gamla standard och vi hade ju såklart inte ”tänkt” byta förrän vi byter kök) och så när den väl var på plats igår äntligen, ja då märker Mange att den aldrig kommer att passa med ett IKEA-kök! Det är en integrerad maskin men försäljaren på elgiganten sa att det skulle passa så bra så med vilken front som helst. Så då blev vi ännu mer irriterade, det började egentligen i måndagskväll när vi såg att den maskin vi köpt nersänkt 3000 kr pga att den var ett demoex, säljs NY för bara 500 mer än vad vi betalade. Bra försäljare kanske och visst är det vårt ansvar att kolla upp priser lite noggrannare, men för oss blev det två lögner. Det hade varit smidigt att lämna tillbaka i alla fall (jag var hemma med barnen) och sen åkte alltså Mange och köpte en diskmaskin på IKEA trots allt haha. Det blev den dyraste modellen som också är en bosch (dvs. samma märke som den andra vi köpte), de andra är tydligen electrolux. Electrolux har säkert vissa bra modeller såklart, men vi tyckte att samtliga på IKEA kändes rätt ”plastiga”, typ när man öppnar luckan. Ja men hjälp vilket tråkigt inlägg! Diskmaskiner liksom haha.


065341-0067_04

Roligare att prata om snygga regnkappor? Denna finns på Nelly.


Efter skolan idag tänkte jag svänga förbi Lager 157 och kolla på deras regnkappor. Har en fodrad rosa därifrån som jag älskar, men den är såå varm nu när det ofta är ”mellanväder”. Cyklade med den till jobbet igår och det var ingen skön känsla. Så, en vanlig regnkappa utan foder behöver jag 🙂

Kommentarer


 1. Hannas krypin 27 september, 2018 on 13:58 Svara

  Trist med diskmaskinsstrul!

 2. Therese 27 september, 2018 on 19:38 Svara

  Men Gud så tråkig historia med diskmaskinen! Skulle säga att det var en fräck säljare, inte bra.. skulle ni inte fått lämna tillbaka den pga hans lögner hade dom med stor sannolikhet förlorat en kund ju.. meeen nu vill jag såklart ha en utvärdering efter en tid när det faktiskt blev en Ikea ?

  • Evelina 27 september, 2018 on 19:59 Svara

   Ja eller hur?! ?
   Haha absolut ???

 3. Maja 28 september, 2018 on 09:53 Svara

  Hej! Vad heter den modellen som är Bosch? Alla heter ju bara Ikea-namn o vi ska snart byta och är sååå missnöjd med Ikeas innan, men detta låter lovande ☺️

  • Evelina 28 september, 2018 on 10:38 Svara

   Oj jag vet inte namnet på modellen, men det är deras dyraste modell som kostar 7000 nånting. Finns ingen dyrare alltså. Håller tummarna för att denna är bättre nu då! 🙂

 4. Sara 30 september, 2018 on 21:10 Svara

  Superfin regnjacka! Men måste ändå tipsa om en skaljacka istället när det gäller cykla osv, regnjackor andas ju inte alls och därför blir det ju såååå varmt och svettigt. 🙂

  • Evelina 1 oktober, 2018 on 10:45 Svara

   Jag har skaljacka och även en regnjacka som också andas, dock trivs jag i lite längre jackor (kappor). Men en regnjacka i funktionsmaterial skulle ju inte vara en dum grej, undrar om det finns någon fin sådan!? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna